Forumet - Egyptiska kristna förföljs

Egyptiska kristna förföljs

106 0 13

Spana också in:

OF 5:

av samma anledning som att rapporteringen om Deepwater Horizon inte började förns efter 2 veckor, redaktionerna tycker att det är långt borta och därför helt ointressant


Egyptien är mycket närmare än t.ex. haiti, och detta har pågått i 40 år, men jag har inte hört om det sedan min far var på konferens där och pratade med en arabisk kristen i landet.
OF 5:

då kanske det har drabbats av samma fenomen som självmordsbombare det sker så ofta att det blir tjatigt att rapportera om.


Fast det har inte rapporterats om ALLS.


Själv tror jag att det är en public-relations grej. Den som skriver om det kommer få problem med sina relationer med egypten DIREKT.
Därför att muslimer aldrig kan göra något fel såklart.

Hur skulle det gå tror du om man kritiserade världens mest toleranta och fredssträvande religion islam för att egentligen vara intoleranta?

Viljans Triumf:

Bra, kristna har förföljt resten av världen i ett årtusende eller så, skönt att det motsatta gäller ibland


Nåja, nu ska man inte ta det du säger på för mycket stor allvar, men muslimernas hetsjakt på kristna har skett utan större avbrott sedan 1400-talet, både i och utanför mellanöstern. Med andra ord, det du kallar för "motsatta" har hållit på i flera århundraden.