Forumet - Ekonationalismen

Ekonationalismen

204 0 22
Både natur och kultur har utsatts för stort tryck de senaste årtiondena och med mindre än åtta månader kvar till valet ser det ut som att Miljöpartiet och Sverigedemokraterna kommer att öka sitt väljarstöd markant. Partierna är mycket olika, men båda bär på ett radikalkonservativt tankegods eftersom den bärande tanken i denna ideologi är att slå vakt om bestående värden. I ekologismens fall handlar det om att bevara naturvärden och i nationalismens fall att bevara kulturvärden. Kan man dessutom kombinera natur- och kulturkonservatismen med en alienationsteori så kommer vi kanske att se en ideologisk syntes på tjugo års sikt, helt enkelt för att verkligheten kräver det.

Om tjugo år kanske SD+MP är ett alldeles eget block.

MP+SD=Sant?

Sheriffen:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


Att rösta MP och därigenom vilja värna om naturen så det ska bli bättre för framtida generationer, tyder på omtänksamhet.

Att rösta SD och därigenom vilja förneka folk chansen till ett bättre liv för att man själv ska få ett bättre, tyder på egoism.

Att direkta motsatser går tillsammans är rätt grovt korkat.

Spana också in:

Sheriffen:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


Nej, bara nej.

Sming:

Då kommer sverige vara fullt med batunegrer, muslimer och annat folk, och svenskarna kommer inte längre utgöra en majoritet..


Snarare kommer nazism vara en socialt accepterad ideologi och det kommer vara pk att skrika sieg heil.Sming:

Du är en zigenare


SRBCCCC:

Du är en neger


Ni är båda idioter, era rasistas.