Forumet - Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet

2065 0 5
Ska alldeles snart göra mitt gymnasieval och jag har varit helt insatt på Natur men har tänkt på Ekonomi de senaste dagarna. Behöver veta hur Ekonomiprogrammet är, vad brukar man göra? Tycker att företagsekonomi är väldigt intressant och hade även kunna tänka mig bli en controller. 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
som ja fattat de så pluggar samhäll och natur linjen skiten ur sig, ekonomilinjen vet ja inte säkert men nog mkt plugg där också, för att sen fortsätta plugga skiten ur sig på universitet. men är de den linjen som verkar vara intressant ska du ju absolut gå den, tänk på att gymnasiet bara är en liten tråd mot vuxenlivet, går ändra sina studier typ hur mkt som helst sen efter
Jag går ettan på Ekonomiprogramet. Jag själv är inte jätteintresserad utav just företagsekonomi, men antar att det är en smaksak, om du tycker det verkar intressant så är det nog troligt att du finner den kursen mycket rolig!

Jag däremot tycker juridiken (vi läser privatjuridik i ettan, vilket jag tror de flesta gör) är grymt intressant och spännande! 


Jag har inga preferenser mot om hur mycket plugg det är jämfört med andra program, skulle anta att det är mindre plugg än t.ex teknik och natur, men mot samhäll vet jag inte faktiskt. 

Nu vet jag inte hur lång tid det är kvar till valet, men om du har tid skulle jag rekommendera att "skugga" en klass under en dag, så får du en inblick hur en dag kan se ut! Kontakta din syv så kan säkert denne hjälpa dig =) Lycka till!

Spana också in: