Forumet - Elise hittar på en framtid åt dig!

Elise hittar på en framtid åt dig!

10761 1 85

Spana också in:

När du är 20 flyttar du och din pojkvän till Amsterdam med en förhoppning om att du ska kunna få jobb som arkitekt och han som civilingenjör. Detta går tyvärr inte så bra och när du är 22 så har du skaffat dig ett kraftigt drogberoende och säljer dig själv för att få pengar till knark. Du blir när du är 23 inlagd på ett rehab och där träffar du ditt livs kärlek, en tjej i 25 års åldern. Hon får tillbaka dig på fötterna och två år senare har ni startat upp ett hem för ungdomar med drogproblem. Ni adopterar ett tvillingpar när ni är ca 30 och eran lilla familj lever lyckligt tillsammas tills din flickvän får svår cancer. Hon dör när ni är runt 55 och efter hennes död avskärmar du dig helt från omvärlden. Ett år senare tar du självmord.

betterthanyou: !!!!!!!!!!!!!

player one: kör.
22 juli 2015 kommer bli det som sätter fart på din karriär inom musiken, du och ditt band släpper er första singel, och blir etta på Sverige listan. Ett drygt halvår senare, efter topplaceringar på flera europalistor testar ni turen i usa. Ni slår stort och blir dom alla talar om. 2020 gifter du dig med din tjej sedan tre år tillbaka och tar nio månader efter det ett litet break från bandet för att vara hemma och ta hand om din son och fru. Två månader senare är du redo igen och ni ger er iväg på en världsturné. När ni ska landa i Frankrike blir det ett fel på planet och det störtar. Du och trummisen klarar sig, de andra dör.
3 år senare efter din första dotters födsel slår du igenom som soloartist, och det går riktigt bra för dig. Du är aktiv inom musiken tills du är 50 och drar dig sedan tillbaka. Du dör en lugn död när du är 86 år gammal.

Ririchiyo-chan: Okeeeeeeeej
När du började  högstadiet hamnade du i lite "fel" umgänge och började dricka, röka på och ha dig. Du var skoltrött och trivdes inte hemma, när du fyllde sexton drog du därför till stokholm. Väl i Stockholm träffar du en man som du tycker verkar jätte trevlig. 
Tre månader senare har du blivit såld till en argsint kvinna i Ryssland, och du är hennes slav. Du spenderar fem år hos den ryska kvinnan och säljs sedan till en man i Kroatien. Du har inte känt ömhet och kärlek på fem år och när du kommer till mannen överös du av kärlek och ömhet. Två år senare har ni gift er och du är gravid med ert andra barn. 
Ni lever i ett lyckligt giftemål tills ni båda dör inom ett halvår, 2078.

Lotus Elise: När du började  högstadiet hamnade du i lite "fel" umgänge och började dricka, röka på och ha dig. Du var skoltrött och trivdes inte hemma, när du fyllde sexton drog du därför till stokholm. Väl i Stockholm träffar du en man som du tycker verkar jätte trevlig. 
Tre månader senare har du blivit såld till en argsint kvinna i Ryssland, och du är hennes slav. Du spenderar fem år hos den ryska kvinnan och säljs sedan till en man i Kroatien. Du har inte känt ömhet och kärlek på fem år och när du kommer till mannen överös du av kärlek och ömhet. Två år senare har ni gift er och du är gravid med ert andra barn. 
Ni lever i ett lyckligt giftemål tills ni båda dör inom ett halvår, 2078.
Det var ju ett kul liv, jag som har lovat mig själv att aldrig röka osv och är värsta plugghästen och gillar tjejer och inte killar.

schim: Walla kebab
När du är sjutton blir du gravid efter ett one night stand, du försöker desperat få tag i honom men det är näst på omöjligt. Du hoppar av gymnasiet för att ta hand om din dotter, din familj har sedan länge vänt dig att ryggen då du vägrade göra abort och du och din dotter gör allt för att ta er igenom vardagen. När du är drygt tjugo år får du jobb på ett bed'n breakfast på västkusten, och du jobbar där tills din dotter är tio. Ni har det bra ni två och allt går runt bra, då bestämer sig ägarna för att flytta ner till deras hemland och du får ta över verksamheten. Ni klassas inom fem år som en av de bästa b'nb i hela Sverige. Du lever för att jobba, och älskar verkligen det du gör.
Du driver verksamheten tills du vid sjuttio års ålder säljer det och flyttar till Spanien. Du lever lycklig där tills du dör av en hjärtinfarkt när du är runt 90å år gammal.
presidente: kör på. 
Du börjar 2015 vara mycket aktiv inom politik och blir en av mycket hög position inom moderaterna. 2017 avgår Fredrik Reinfeldt och du tar hans plats som partiledare. Ni vinner tyvärr inte valet 2018 men vinner 2022. Du trivs bra som politiker.
Du lever ensam tills du blir mördad 2030. Din mördare är okänd för tio år men man åtalar senare den kvinna som tagit över din plats som partiledare, och hon sätts in i fängelse.