Forumet - Elöverkänslighet?

Elöverkänslighet?

800 0 23
vad tror du - finns det eller inte?
osäker själv, men en sak är klar. jag har en kompis vars mamma lider av sjukdomen(?) och är heltidssjukskriven. saken är den att ingen vill erkänna att det finns och bidrag kan man aldrig räkna med.
någon som känner igen sig? vad kan man göra åt det?

Spana också in:

Min morsa är elöverkänslig, kan inte prata i mobiltelefon och vi andra i hushållet får inte ha mer än en dator igång åt gången,är diskmaskinen igång så får ingen dator vara igång,trots att huset är elsanerat..

Så jävla jobbigt att man inte kan sitta vid datorn som man vill utan måste jämt ta hänsyn, sen tror jag att hon överdriver ganska mycket för att tycka synd om henne..

Vi bodde utanför ett samhälle innan,där de byggde upp en 3G mast, morsan blev jättedålig av de och vi tvingades flytta för att hon skulle överleva.. Där i närheten av dem är de stark strålning och de tror jag inte är hälsosamt att bo intill en sån, men småsaker som hon säger ,tex jobbigt o hålla i en fjärrrkontrol..(batterier i den) de tror inte jag på.. De bara gnäll..
De finns nån här i byn som säger sig vara överkänslig, hon är "kollega" med min morsa, dom båda är dagmamma och dom har gympa tillsammans med ungarna, iallafall, mamma hade med mobilen och tanten kände inte av det, tills det var dax att gå hem och mamma tog upp mobilen, då blev hon tydligen lite smått irriterad..

Känns som de är mkt ploj, speciellt den där tanten!
martin312:

vad vissa gör för att slippa arbeta


nej, det är ju jättelätt att låtsas eftersom det inte går att bevisa motsattsen. och absolut finns det många som tar tillfället för att slippa arbeta, men att hamna i en situation där man aldrid kan gå ut pga alla mobiler och leva ett liv instängd i sitt hem uppkyst av endast stearinljus tror inte jag att någon väljer trots att de slipper arbeta.
Från FASS:
Orsak(-er)

Okänd.

Mängder med undersökningar har gjorts där man utsatt individer för omväxlande påverkan/icke påverkan av elektromagnetiska fält (utan att individen vetat om elektriciteten varit på eller av). Vid dessa undersökningar har man inte kunnat påvisa något samband mellan påslagen elektricitet och besvär.


Från mej:
lol
Unexpected:

Man kan väl vara överkänslig mot allt annat, så varför inte?


Jo de finns säkert men de överdrivs ganska mycket skulle jag tro.. Bo intill en telemast hela livet är nog inget nyttigt..

Morsan som är elallergisk frågar alltid om vi har våra båda datorer igång samtidigt när vi båda är på ovanvåningn.. nån timme efter jag gått ner så känns de mycket bättre,men datorn har ändå stått på med nån nedladdning så de e nog rätt mkt hittepå...