Forumet - Emmaboda-hjälp!

Emmaboda-hjälp!

2403 0 30
Hejhejhejhej!
Jag har några frågor om Emmaboda och så vidare. Ska nämligen åka från Stockholm dit och tillbaks.

Det jag undrar är: hur är läget där egentligen? Är det lätt att hitta till busstationen? Det finns ett billigt alternativ (buss tillbaks till stockholm kostar 440-nånting, tåg tillbaks kostar över 1000) men bussen går 09:15. Hur nära tillhands ligger allting, om man jämför med t ex Arvika? Går det skjuss/bussar till stationerna? Hur långt är det från festivalområdet?

Behöver verkligen lite guidening nu.

Spana också in:

timeisrunningout:

Där var ju problemet att den avgår en dag före festivalen börjar, vilket skulle innebära att jag är där ensam en natt, utan mina kompisar. Är liten och försvarslös, det är ingen bra idé.


Jaha, surt [sad] Då får du väl punga ut pengar till tåg och vanlig buss. Och då kan jag tyvärr inte hjälpa dig med någon info, ska själv åka festivalbuss. Men jag tror inte att Emmaboda är så stort. Det är säkert promenadavstånd. Om du inte hittar får du fråga någon bara [y]
Mawns:

Hur svrt r d?


Svårt för att det är aspuckotidigt. Men det löste sig, jag tar tåget hem igen också, var DUM SOM ETT TÅG och försökte köpa biljetter med vuxenpris först, därav mitt försök att hitta ett lite mer ekonomiskt alternativ. (tåget går typ... vid lunchtid... awesome.)

Fast sen löste det sig så ja, jag får sovmorgon med er och vi hinner alla pussas och kramas innan jag drar tillbaks. [nöjd]