Forumet - Emotionella problem typ Tinder

Emotionella problem typ Tinder

999 0 1
Tjafan

Jag har inga vänner utanför skolan som jag träffar. Jag känner mig ju väldigt ensam och det känns lite sorgligt att sitta hemma vid datorn en midsommar när alla andra på snapchat typ är på fester osv, är med kompisar!


Jag har ju Tinder också, får jättemånga matchningar osv. Skriver med tjejer, de tycker verkligen att jag är en toppen kille!

Har träffat totalt 3 personer från Tinder, alla hände samma sak med!


Så vi skriver liksom, och pratar, varje dag i timmar. Känns asbra. 
Träffar sedan personen, känns as bra, vi sitter och snackar i flera timmar också. Kramas hejdå osv


Sedan blir det inget roligt på sms, jag typ känner mig ensam och som att personen inte vill träffa mig igen. Sedan blir det så att vi inte skriver alls, och vi träffas inte igen heller.


Varför blir det så? :S Det känns som att jag inte vill träffa personen heller, men jag tror det är för att jag känner mig ensam och ledsen igen. Och då svarar jag inte på hennes sms på ett positivt sätt, jag typ skriver neutralt eller som att jag är för på. Vafan

Ska jag ta bort Tinder och leva livet istället? Inte haka upp sig på skit som det haha
Får typ leva mitt liv utan vänner, tills jag kanske börjar jobba o träffar någon kompis där? :/
Men känns så otroligt tråkigt att jag nu är 18 år, inte haft vänner sedan jag var kanske 8 år. Och jag har fortfarande inga vänner.

Spana också in:

Känner igen mig i det här minus tinder grejen. Har väl egentligen inget tips, men nu vet du att du inte är ensam i att må så här iaf. 

Jag har ju haft turen att träffa en partner, men det löser ingenting med vännerna egentligen. Men hen får mig att känna mig mindre ensam när hen är fysiskt med mig, annars har jag samma ångest när jag ser bilder och snapchats från när folk jag känner är ute och festar och har det kul.