Forumet - En 16 åring kan inte vara tillsammans med en 24 åring?

En 16 åring kan inte vara tillsammans med en 24 åring?

4906 1 40
Jag behöver hjälp och det är snabbt... [cry]

Jo, såhär är det. I någon månad har jag träffat en as schysst kille på 24 år. Hans rumskomis (en tjej) har inte varit hemma, så det har varit ganska lugnt. Men nu när vi båda börjar märka att vi har känslor för varandra, inser vi att det inte riktigt går pga att hans yrke som DJ kan stå på spel.. Eftersom att hans rykte kommer bli kast om dom får veta att han är tsm med en 16 åring.. Så vi planerade att försöka hålla ihop och vänta tills jag är 18..
Men för någon dag sen ringde hans rumskompis och bad att dom två skulle bli tillsammans igen.. han lämnade henne med inget svar..
Och igår, gick jag över till honom och ja.. vi hade sex. Och idag fick ajg veta att han ångrar det för HENNES skull. Jag mår verkligen dåligt och vet inte vad jag ska göra.. Han säger att han mår bra och så i mitt umgänge och inte vill förlora mig.. Vet inte vad jag ska tro eller göra.. Behöver verkligen hjälp, och det är snabbt..

Är 16 och 24 en stor ålderskillnad för att kunna fungera tillsammans?

Spana också in:

Tiieepbebbis:

Asså, åldern spelar väll ingen roll? (Du röstade på detta alternativ)


Men att han bor med sitt ex gör det. Och att han är för feg för att chansa bara för hans rykte som DJ. Om han var en bra DJ så skulle det kvitta om han var tillsammans med en sextonåring, de flesta hade bara tyckt att det var coolt.

Bara att dumpa honom, även om du gillar honom. Han är inte värd det.
Tiieepbebbis:

Lite för stor skillnad för att fungera.. (Du röstade på detta alternativ)


om han inte är barnslig.

Med tanke på att han berättade att han ångrade sig [confused] om något tjejen aldrig hade behövt veta, gissar jag att han både fortfarande gillar sitt ex.
Att han är DJ är inget argument för att han inte skulle vara ihop med dig. Det är ju "innekretsar" och som killen över sade så hade de flesta tyckt att det var coolt eller inte brytt sig. Tror därför också att han leker med dig och vill få dig runt sitt lillfinger och kanske ligga lite mer med dig. du borde skita i honom.

Han bor med sitt ex av någon anledning och tyvärr så är kärlek sällan så fantastisk påverkan när den ena är i en speciell situation.