Forumet - en ärlig fråga, tacksam för ärliga svar min kära vänner.

en ärlig fråga, tacksam för ärliga svar min kära vänner.

3278 1 21

Ett perfekt förhållande för mig är tilliten, man ska tro på varandra, man ska prata och diskutera med varandra, man ska inte skämmas för ett skit, ens partner ska vara ens bästavän. Skulle kännas fel om jag sa att man inte ska bråka för det gör alla någon gång men det stärker ju bara förhållandet. OCCCCCCH kärlek är inte som på film, det är inte ''perfekt'' men visst, men kanske är lycklig och just den stunden är väl förhållandet perfekt. 

Spana också in:

vet inte :(

vill ha ett där man vet vart man har varandra och motiverar varandra, gör varandra glada och utvecklas tillsammans. Men ändå utan några större krav och man ska inte behöva bli en helt annan människa för att det ska fungera med varandra. Respektera varandras åsikter och kunna diskutera allt. Gärna vara som en öppen bok där man drar upp allt som behövs dras upp. Bråkas/tjafsas det så ser jag gärna att ingen av oss sjunker alldeles för lågt och säger saker som sätter sina spår :( 

och mycket egentid där vi får göra saker på eget håll!

mmm lycklig e bra


JaamenLol: Ett perfekt förhållande för mig är tilliten, man ska tro på varandra, man ska prata och diskutera med varandra, man ska inte skämmas för ett skit, ens partner ska vara ens bästavän. Skulle kännas fel om jag sa att man inte ska bråka för det gör alla någon gång men det stärker ju bara förhållandet. OCCCCCCH kärlek är inte som på film, det är inte ''perfekt'' men visst, men kanske är lycklig och just den stunden är väl förhållandet perfekt. 
och respekt för varandra

Perfektion är överskattat och onödigt att sträva efter.

Klyschar däremot till det och säger att de bästa förhållandena börjar med vänskap. Riktigt bra vänskapsrelationer är trygga och avslappnade samt man vet att personen i fråga tycker om en trots ens små egenheter. Så ser jag gärna att ett förhållande är också.

Respekt och ärlighet. 
Vi ska kunna bråka, vara romantiska, kinky, ta det lugnt etc etc. 
Viktigaste för mig är att man kan vara sig själv och inte behöva bekräfta sin kärlek varje jävla minut i form av ord. Tillit är viktigt, samt att det perfekta förhållandet egentligen är det förhållandet med små brister. Find perfection in imperfection.