Forumet - En av alla hundra "vad tycker jag om dig"-trådar

En av alla hundra "vad tycker jag om dig"-trådar

1336 0 169

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Ja.


Hmm...Du och jag är olika på många sätt. Både rent personlighetsmässigt, även i våra värderingar. Men just våra olikheter är något jag gillar. Till en början störde jag mig något på ditt språk, det kändes pretentiöst. Men efter en tid så började det kännas som du. Jag har kommit att gilla (och även i viss mån tagit efter) lite av ditt sätta att skriva. Jag finner dig vara en väldigt intressant person, just på grund av att vi är så olika. Du känns lite flummigt down to earth på något vänster men på ett genuint och icke-krystat sätt. Du verkar också väldigt harmlös och på god fot med alla på forumet. En sådan som kan vara sig själv, stå för vad den tycker utan att slänga det i ansiktet på en. Jag tycker även, som så många andra, att ditt hår är helballt. Du är en do:er, någon som hela tiden (eller ofta) är aktiv med saker, typ den dära karaten, bob hund-stickningen, resa runt till umare osv. Ditt skriftspråk ger även intryck av att du är en intellektuell person, vilket jag efter månaders studeran kan konstatera att så är fallet. Slutsaten är att jag tycker om dig.
Liebestraum:

Hej


Liebestraum...Du är svår att greppa. I ena tråden kan man tolka dig som en ganska skygg kille som för det mesta håller sig för sig själv, men i nästa tråd ser man dig i vild takt skoj-flirtandes med en annan umare. Lite two-faced, men mer på ett positivt sätt. Enligt mina tolkningar tyder på att även fast du vid första anblick kanske verkar ha en begränsad (obs endast gissningar, rätta mig om jag har fel) social förmåga (menas med att du är mer av en ensamvarg) så kan du skoja till det ibland. Jag tror ibland att du kanske själv ser dina mer hinder (i brist på bättre ord) som större än vad resten av omgivningen gör. Du är även av de personer på um som har berikat mig med vidare perspektiv om att människor skiljer sig rätt mycket åt. Jag förstår inte alltid vad du menar i vissa trådar, men det kan nog vara för att jag inte tala med dig särskilt mycket och därför inte har alltför stor koll på vem du är. Har fått för mig att du lyssnar på Liszt. Du är en intresseveckande person och du har mycket mer plus än minus i min bok.Ensamvargen:

Nej.


Vargen...Hmm. Du har inte varit så aktiv som du en gång var, men jag ska göra ett försök.
Du känns som en skön blandning av flera umare. Du har en del av jonnybravo91's humor, isolas sympati och stereo totals ganska lugna framtoning samt ögons harmlöshet. Även lite gugge och tickstart finns där. Det som gör denna blandning till mer än bara ingredienser av andra är nog din vänlighet. Har aldrig sett dig göra en fluga förnära och det är fint. Finns någon bohemisk touch över dig också. Den kommer nog från ditt umgänge med plåtis, ni verkar vara lite av samma skrot och korn. Du ligger absolut på plus. Tror jag inte kan säga så mycket mer då vi aldrig riktigt har haft en konversation. Men du är på plus, absolut.


ennie:

mm


Ennie, ennie, ennie...du är, i likhet med Liebestruam, svår att få grepp om. Jag tror du i många fall är rätt oseriös på um. Du delar samma humor som brk_g, lazertits och ohdeer, vilket är i synomym med att jag inte alltid förstår dig. Men i likhet med dem så tycker jag också om dig. Gillar att läsa om dina big macs och se dina fina teckningar poppa upp lite här och var. I mitt tycke är det mesta du ritar väldigt abstrakt, vilket får mig att tro att du är väldigt kreativ. Tror du är rätt vass under ytan, faktiskt. Har aldrig riktigt sett dig uttrycka dina åsikter, så på det planet kan jag inte säga något. Du är bra.


Semi:

Ja tack!


Har inte så där jättestor koll på dig längre, men I'll give it a shot.
Semi...du kan ibland verka som en ganska argsint, inbiten socialist, ibland skön kille med ett gott sinne för humor (syftar på dina val av ofta lägligt postade bilder). Tror du har en lite "I don't give a fuck"-attityd, men det är mer en gissning. God musiksmak har jag för mig. Såg punktråden du skrivit i för ett tag sen och jag hittade några väldigt grymma fynd där. Har för mig att du även har ett gott öra för hiphop, så det är ett +. Har annars inte sådär jättemycket att tillägga, men det är väl det här intrycket jag har fått av dig hittills.


Tickstart:

tänker aldrig göra nån, ska förbli inkognito


lovar, du kommer falla för trycket [cute]

hmmmmmmmmmm. Tickstart. Du har nyligen dykt upp efter ett längre uppehåll, typ. Känner inte dig så bra, men gillar helt klart det jag sett. Tycker du är kul och underhållande att skriva med här i forumet. Och blev glad för att jag fick en tråd av dig [blush] det var fint, fastän du frågade om jag vill se twilight av ALLA filmer [cute] Meeeen, mitt intryck remains positive. Kan tyvärr inte ge ett bättre omdöme än såhär då vi fortfarande är lite strangers för varandra...du visste ju inte att jag var tjej förens några dagar sen. [cute] Vill se mer av dig!
m3lis:

Vad tycker du om mig nu?!


Om melis kan jag säga att jag tycker att hon är en rätt söt och rar tjej som är oförarglig och oskuldsfull. Ofta positiv och glad, har dock inte synts till i forumet på rätt länge, tycker jag. Kommer ihåg då du, jag, smisk och lilla lady fick 100% på försvarsmaktens samarbetsspel. Tror vårat lag och den omgången var den enda gången jag lyckats få så bra med ett lag. [party]


Nintendos BFF:

migmigmig!!!


Tycker likadant om dig som jag gör om melis, tro jag. Du är harmlös, rätt glad och ganska positv. Tycker ibland att du hänger upp dig för mycket vid typ mat och vikt och sånt. Sedan har hela sms-grejen kanske färgat min bild av dig lite, men på det hela stora vekar du rätt okej. Finns lite Tickstart över dig, vilket framstället dig som oskyldig och gullig, typ. Hamtaro-avataren förstärker det intrycket. Har aldrig riktigt talat med dig så kan inte dra någon djupare analys. [smile]