Forumet - En förälskelse kan förstöra allting ...

En förälskelse kan förstöra allting ...

1401 0 16
När jag började gymnasiet i augusti så var jag ensam från min gamla klass i nian som valde det programmet. Dock så gick det väldigt fort för mig att hitta några riktigt bra vänner, nästan lite för fort, och vi har det väldigt roligt tillsammans.

Under min uppväxt har jag alltid haft lätt att skaffa vänner men sådana här riktigt kompisar, som verkligen förstår mig, har jag väldigt sällan haft. De fyra vännerna jag träffade nu i gymnasiet är sådana vänner som verkligen förstår mig, men nu så kan den här lilla gruppen splittras.

Det visade sig att två stycken i av mina kära vänner har gott och blivit förälskad i varandra. Precis så hände det med mitt gäng i högstadiet och det sprack när paret i fråga gjorde slut och började bråka som fan. Jag är livrädd att samma sak ska hända igen ... klarar inte av ensamheten, de senaste åren har varit ganska ensamma. Känner mig sjukt egoistisk, de borde väl få göra vad de vill men om det tar slut så kommer de inte kunna umgås som vi gör nu ... Alltså innebär det slutet för detta underbara gäng av otroligt sköna människor.

Vad fan ska man göra? ... Känns som om det är förlorat

Spana också in:

Ett slut måste inte alltid vara negativt även om det ibland kan vara det. Förstår din oro var med om samma sak i högstadiet, och det finns inget man kan göra, det ända man kan göra när de är förälskade och eventuellt tillsammans det är att låta dem vara det och verkligen önska att det inte slutar illa.

Inget är ännu förlorat. Håll modet uppe!
Blivande_japan:

i vilket fall kan du inte göra någonting åt det och det är egoistiskt att missunna dem varandra.


så sant så sant .. måste ta och försöka och se det positivt ... [cute]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


enhimmelskdrog:

och det behöver ju inte bli så att dom inte kommer kunna umgås tillsammans senare om dom eventuellt gör slut nån gång


Hur ofta umgås man med sina ex?
hm.. du ska inte oroa dig då mycket[bigsmile] det blir ju som de blir..
jag tror inte att du blir ensam, om du känner att dom är väldigt bra vänner och dom tycker samma om dig så tror inte jag att dom lämnar dig ensamma och ingen vill ju bli lämnad ensam,,,och eftersom du har väldigt lätt att få vänner så tror inte jag att du kommer vara ensam eller ska behöva känna dig ensam. de ordnar sig..så försök att hålla ihop gänget och ha kul[bigsmile] chilla galet! ta en dag i taget och fyll dom med galet bububububububuubuubbububuubuubbububububbubuuuS[smile]
alla känner sig ensamma, vissa mer o vissa mindre. Vi är människor och vi behöver varandra[y]

ROlig.jpg