Aviseringar
Rensa alla

En fråga ang. analplugg


Ämnesstartare

Min kille frågade mig igår när vi hade sex, om jag skulle vilja testa analplugg. Han visade en som var i silikon. Jag har aldrig provat det innan, så vi skippade det. Nu har jag gjort lite research kring det hela och är nyfiken på att testa.

Till min fråga... när pluggen ska ut igen, kan det hända att avföring följer med? Skulle kännas sjukt pinsamt... ifall det är så, kan man förebygga det på något sätt, om man vet att man ska använda analplugg? T.ex. inte äta så mycket (kanske inte bästa lösningen i och för sig), eller skölja lite i analen innan (vilket jag har hört inte heller är så bra, i alla fall inte om man gör det regelbundet)?

hur gör ni? Vad är era erfarenheter kring att använda analplugg?


   
Citera

Har ingen erfarenhet (tur det) men har hört man ska inte äta solid mat dagen innan, annars kan det komma brunt. Vet såklart inte hur sant detta är.


   
SvaraCitera

Men gud, bara följ råden för analsex. Har inte så bra koll men typ, bajsa sen vänta några timmar. Googla. Låt inte bli att äta, jösses.


   
SvaraCitera

Ja det är klart det kan komma sånt därifrån. Spelar ingen roll vad man äter eller så. Konstigaste påståendet jag hört, vem fan orkar ändra på kosten dagen innan bara för att ha analsex haha

Gör rent där innan bara 🙂 Finns till och med sånt som är till för o göra rent där 😛

Vet inte om det är speciellt farligt att tvätta där. Möjligtvis om man använder tvål, men oavsett ska du kanske fråga Ungdomsmottagningen. Dom kan nog ge dig ett bättre svar på alla dina frågor än vad någon här kan 


   
SvaraCitera

Nej, analsex och analpluggar är inget för mig. Tycker man är tämligen pervers om man sysslar med analsex. Men det är min egna uppfattning. Vad andra sysslar med bryr jag mig inte över. Usch  Gråter  Tumme ned


   
SvaraCitera
Gifted

Tips ar att satta pa kondom pa den, sa blir det lattare att gora rent. Du kan ju lata den vara i tills ni ar klara, och sedan ga och 'frascha upp dig' i badrummet sjalv ifall du ar obekvam med att ta ut den nar nagon tittar pa.

Btw, om han foreslog pluggen, sa tycker jag att du ska krava att han testar den forst.


   
SvaraCitera

rensa röven innan du stoppar in något


   
SvaraCitera