Forumet - En fråga till allmänheten

En fråga till allmänheten

678 0 5
Hej, en nära vän till mig pratade om en grej igår, och det fick mig att fundera. Så jag vill höra era åsikter om detta. Frågan lyder" skiljer sig  östafrikaner från resterade av afrika, det vill säga eritreaner, etipioner och somalier?

 Och jag vet att de alla är afrikaner i slutändan, men utseendet är verkligen inte lika, eller de kutruella sakera heller (engilt min kompis)

Spana också in:

Jag brukar skilja på de som kommer norr om Sahara och de som kommer söder om Sahara. De som kommer norr om Saharaöknen kallar jag araber och de som kommer söder om Saharaöknen kallar jag negrer.

Så finns det naturligtvis miljontals européer och svenskar som flyttat till Afrika. Både till länderna norr om Sahara och till länderna söder om Sahara. Enl svenska vänsterpolitiker ska väl dessa kallas afrikaner på samma sätt som afrikaner som flyttar till Sverige ska kallas svenskar. Men fan tro't.

Naturligtvis är det skillnader mellan dom som bor norr om Sahara dvs araberna och de som bor söder om Sahara dvs negrerna. Det är ju två helt olika folkgrupper. Och glöm inte att Egypten en gång i tiden har varit ett av världens intelligentaste länder!!??? Världens största bibliotek låg i Alexandria. Men nu är ju större delen av arabvärlden bara ett stort jävla kaos eftersom inte muslimerna kan hålla sams sinsemellan.