Forumet - en fråga till er tjejer.

en fråga till er tjejer.

929 0 45
jag pratar alltid med en tjej under lunchen. vi har gått i samma klass på gymnasiet nu ett tag. varenda gång jag ser henne vill jag kyssa henne.

min fråga till er. var skulle jag kunna kyssa henne utan att hon blir arg eller att det blir konstigt?. som exempel på huvudet? kiden? pannan? hakan?
eller skulle detta vara konstigt berätta hjärna innan jag göt något dumt.

jag vill verkligen överraska henne lite hon är verkligen söt och trevlig.

Spana också in:

Jag tycker du har väldigt söt avatar men jag kysser inte dig för det då risken att du kommer reagera på ett mindre bra sätt är ganska så stor. Kanske inte riktigt lika stor men ändå stor tror jag risken är att hon kommer reagera negativt på det du gör.

Man kan väl inte bara kyssa någon så där bara för man tycker hon är söt och man pratar med henne ibland? Möjligtvis när man var 9 år gammal.
el guaje. bra sagt. jag tänker inte som ni andra gör. bara för att man inte gör det betyder det inte att jag inte kan. att kyssa en tjej på huvudet, säga att hon är söt och gå iväg. det låter som något jag skulle göra och kommer för den delen. men jag förstår vad du menar. valigt folk gör inte det. jag tar risken och jag är glad att höra vad ni tycker det va intressant om ni har något att säga så ser jag fram emot att höra det.
peter93:

men jag förstår vad du menar. valigt folk gör inte det. jag tar risken och jag är glad att höra vad ni tycker det va intressant om ni har något att säga så ser jag fram emot att höra det.


Anledningen till att "vanligt folk" inte kysser folk på huvudet, kallar dem söta och sedan går iväg är att de flesta personer inte uppskattar att behandlas på det sättet av något random. "Vanligt folk" vill inte utsätta andra personer som de gillar för situationer som kan upplevas som obehagliga och skrämmande, och vill inte tvinga på folk de gillar oönskad kontakt. Ditt risktagande innebär ett risktagande med hennes känslor och hennes kroppsliga integritet. Kyss inte folk om du inte har anledning att tro att de vill bli kyssta.