Forumet - En fundering

En fundering

1384 0 56

Det smyger ibland runt små bittra och omreggade  varelser som in i det sista vill vara hemliga med sin fd umidentitet för att kunna vara så dryga och elaka som möjligt. Avslöjas de så måste de avregga och börja om igen, för det vore ju läskigt om alla visste vem man är och kunde konfrontera en, det förstår ju varenda människa.
Är det rätt att hålla dessa identiteter hemliga, eller bör man hjälpa dem till en ryggrad genom att outa dem när de beter sig illa?


Spana också in:


isola: Proteus: Detta är en tråd för mig!

Jag anser i regel att så fort någon börjar bete sig obefogat elakt (jag bestämmer vad som är befogat och inte, hehe) mot andra användare, har den förbrukat sin rätt till att vara anonym. Däremot är det ganska sällan jag outar folk nu för tiden. Det är oftast roligare att låta dem härja fritt, eftersom man då får se lite av deras sanna natur.

Vid de tillfällen då jag verkligen känner för att sätta dit en person tvekar jag dock inte inför att göra det. Såvida personen i fråga inte är en illvillig liten skåning som skulle kunna göra det till sitt livs mål att förstöra mitt liv, förstås. Rullar ögonen