Forumet - En gång för alla, hur rider man??? [shake]

En gång för alla, hur rider man??? [shake]

36394 1 60
Okej, nu ska jag lära mig detta! Ge mig alla tips ni kan komma på, ut med det bara! Har testat några gånger, men när jag väl fått in den är det katastrof.. Gör jag som nr 2 på bilden, det klassiska upp o ner, känns det som hela sängen bara guppar, allt guppar men jag kommer liksom inte nånstans på den, det känns inget över huvud taget. Nr 3 (typ sitta rakt upp o ner och jucka fram och tillbaka?) känns som jag ska bryta av den eller så glider den ut, nr 1 (luta sig framåt och röra sig upp o ner med rumpan) har jag knappt testat men känns också svårt och liksom lite "mesigt"?? HJÄLP???? [sad]

Namnlös.png

Spana också in:

Pizzor:

Men HUR ska jag göra?? Vilken av bilderna liksom?? [sad]


Det som du gör bäst och det som känns bäst. Det finns ju andra ställningar också. Och det är inte du som ska göra. Det är NI som ska göra. Testa olika och läs av dig själv och den andra och se vad som inte funkar. Det är inte helt perfekt. Det blir inte det direkt. Vi funkar inte så. Om du slutar oroa dig över "problemet" och låter det komma naturligt så funkar det. Ha sex oftare.
Nachac:

om din sexpartner också hjälper till.


Men om man nu har ett ons säger vi och vill glänsa lite, göra jobbet själv liksom. Hur?? [sad] okej bild nr 2, varför studsar bara hela sängen men det känns inget för mig eller killen?? [crazy]

Jungman Jansson:

Kombinera alla tre och gör det lite oförutsägbart


Okej, men lite mer tips om hur man gör mer exakt? [smile]
Pizzor:

Men om man nu har ett ons säger vi och vill glänsa lite, göra jobbet själv liksom.


Döda fiskar är osexigt, så jag vet inte varför du skulle vilja det, men det är ditt sexliv.

Pizzor:

Hur?? [sad] okej bild nr 2, varför studsar bara hela sängen men det känns inget för mig eller killen?? [crazy]


Du har väl för mycket fjädring i sängen och/eller dunkar ner på killen för hårt så att han fjädrar tillbaks när du stiger upp, vilket gör att penisen inte rör sig i din slida. Prova att inte sänka ner dig hela vägen innan du stiger igen.
Pizzor:

Men HUR ska jag göra?? Vilken av bilderna liksom??


Testa en kombo av alla tre och se hur det funkar, ELLER skit fullständigt i att rida och kör med andra ställningar. Det är inte obligatoriskt att rida av sin partner, och vilka ställningar som känns sköna är helt individuellt.
Nintendo:

Den är la trevlig. Men; jag skulle tro att det viktigaste är att du varierar,


Okej, men nr 2 kan man stryka egentligen eller? Nr 1 e den vanligaste väl? [crazy]

annoyed:

ELLER skit fullständigt i att rida och kör med andra ställningar. Det är inte obligatoriskt att rida av sin partner, och vilka ställningar som känns sköna är helt individuellt.


Men jag vill lära mig [sad]

Fingerprints:

redan sagt


Jaja [smile] Men är ju ändå tjejen som jobbar mest i den ställningen [crazy]