Forumet - En grupp av små vita prickar på insidan av förhuden, strax under ollonet.

En grupp av små vita prickar på insidan av förhuden, strax under ollonet.

13303 0 16
Hej! Jag är lite mentalt överkänslig mot sånthär, men ja undrar om någon vet om detta är svamp eller något annat.

De gör inte ont eller något och jag har aldrig haft sex (dock onanerar jag ibland) och är noggrann med hygienen, men jag har fått en grupp av små vita (något utstickande) prickar på insidan av förhuden precis brevid detdär bandet på undersidan av penis. Gruppen av prickar täcker en yta på ungefär en tredjedels kvadratcentimeter.

Vad är det för något? Jag är rädd.

Spana också in:

NiklasÄrRädd:

Såg en bild på penila papler nu förresten och penila papler tycks sitta på själva ollonet. De prickarna jag har sitter på förhuden intill bandet under ollonet


jaha, jag tolkar det som penila papler också av något skäl :p
vet ej vad det är, om det nu inte är penila papler då
Jag läste en såndär fråga-svar grej på denna hemsidan, där en doktor svarat.

Då frågar en kille om ungefär samma sak. Han har vita prickar precis på strängen och jag har dem precis bredvid strängen, men väldigt nära.

Doktorn svarar i alla fall att det är vanligt och att det är talgproducerande blåsor som har en smörjande effekt. Han menar att det har med för mycket onani att göra. Jag onanerar ganska ofta också faktiskt.

Men jag tycker att den läkaren verkar suspekt. Han har bara loggat in 1 gång, enligt hans inloggningsstatistik, och han är specialinriktad på öron, näsa och hals..
Jag har samma problem här, det kom någon gång när jag gick i 6an, men det försvann då också (har jag för mig).... Nu är det dock kommit tillbaka och jag undrar vad det är. De sitter under förhuden i grupper typ, de gör inte ont eller något likande, sticker ut väldigt lite.
Tycker ni det är något man borde gå och checka för och veta vad det är? (Har inte heller haft sex)
Hej. Det låter inte som att de är någonting farligt. Troligen är de talgkörtlar som bara har blivit synliga. Kanske så kan de vara talgblåsor eller nå sånt eftersom de sitterpå insidan av förhuden. Tror ej det är farligt men om de börjar klia, blir rött eller svullet så kan det vara farligt.