Forumet - En iritErRad NEMO

En iritErRad NEMO

246 0 21
jag försöker alltid vara trevlig mot er, skriva snälla saker och vara till hjälp, skapa roliga trådar etc.

vad får jag tillbaka? en massa dryga kommentarer av 20+ personer på denna sajten som "idiotförklarar" mig. heter inte sidan ungdomar.se? ska jag behöva känna mig dum bara för att dessa äldre personer som jag inte ens skulle kalla ungdomar håller på?

jag ser det som ett problem att sidan riktar sig till allt från 11 åringar till 24 åringar. hur skulle man kunna fixa detta? det är ju rätt svårt för nån som endast har en grundskoleutbildning att hänga med personer som gått ut gymnasiet och kanske tom jobbar / plugga på universitet

och sedan om man skriver ngt elakt om de personerna då blir man nästan låst men de däremot får vara hur dumma som helst mot oss som är yngre utan att något händer. likaså gäller mods. de kan gå OT hur mkt de vill och vara hur jävliga som helst utan tat ngt händer.

men om NEMO gör någonting, ja då är det stryptag

blir så trött på detta, trösta mig tack <3

Spana också in:

Emmelipemmeli:

nemo
tillsammans går vi mot en UM-revolt


ja man ska stå för vad som är rätt, men vissa männsikor måste ju bara säga sake som "du är kass" etc. som bela säger grunder det sig antagligen i dålig självkänsla. kan mna inte uppskatta sig har man svårt att uppskatta andra.