Forumet - en kanpp där man hamnar direkt där man blev citerad.

en kanpp där man hamnar direkt där man blev citerad.

584 0 25
Om vi säger att man är på sida 100 och citerar någon och sen så citerar den andra personen tillbaka på 102 då måste man lix gå igenom sidorna och leta från där man sist läste, vilket är jobbigt. Så om det fanns en knapp där man kunde klicka för att komma till den sidan där personen citerade en! om ni fattar.

Spana också in:

Nachac:

Människor som t.ex. citerar en bit av något som någon annan har sagt som en del av svaret till dig. Då kan det vara en fördel att ha läst resten av tråden först.


Man är väl ändå bara intresserad av det som folket säger till en själv. Då är det ju redan citerat där jag är citerad.
Jag tycker att någon borde skapa en AI som läser av och tolkar dina tidigare inlägg, skapar en bild av din personlighet och dina relationer till andra UM:are, och som med hjälp av den data den matas själv kan skriva dina inlägg. Sen skulle den kunna aktiveras vid befallning, så man kunde slippa posta själv. Det hade varit skönt.
Hattmakaren:

Jag tycker att någon borde skapa en AI som läser av och tolkar dina tidigare inlägg, skapar en bild av din personlighet och dina relationer till andra UM:are, och som med hjälp av den data den matas själv kan skriva dina inlägg.


Gentlernen:

Herp derp


Modifiera milla15 lite för att fylla denna funktion så kan jag helautomatisera mitt UMande.