Forumet - en kille, osäker på om jag ska träffa han, vad tycker du. INTRESSANT va

en kille, osäker på om jag ska träffa han, vad tycker du. INTRESSANT va

2533 0 47
ska jag träffa en kille som jag träffade på krogen för en månad sen?

har gjort en tråd om det btw.

vet inte om jag ska det. sex är inte bra för mig

antar att han vil ha sex??? alla killar vill ha sex. men han gillar mig för jag är en bra tjej och rolig, också. men tror han förväntar sig sex.

sex är som sagt inte bra för mig. hände typ ett litet övergrepp förra helgen så typ alltså. jag var med på det men vill egentligen inte.

så skulle vilja chilla ner mig själv lite efter det. har mått jävla dåligt efter det. vill ha det lugnt och fint och "bara vänner" i mitt liv.


sexet, men han va så grymt och han är en riktig gentleman.

jag kanske mår bra av det? det kanske blir bra och jag känner mig bra? han var jävligt grym i sängen. inte träffat på en kille ( man faktiskt) som är så vacker. som vill ha mig som beter sig bra mot mig. som är så bra i sängen
han är vacker, överallt och allt med han är vackert.

vi har sagt att det inte är något seriöst, på mitt initiativ. jag vill inte ha förhållanden, kan inte ha det längre. klarar inte den skiten längre, det är borta.

vad tyckler ni? ska jag träffa honom, det är nu i veckan. inte på helgen alltså. på onsdag kan man festa va? kallas inte det mitt i veckan/ lillördag?

någon som vet om onsdag är en sån dag? brukar folk va ute då? men jag tror faktiskt inte jag vill ut på krogen. mår dåligt av det också. jag mår dåligt av allt nuför tiden.


vad ska jag göra?han skulle nog inte bli sur om jag sa att jag inte kunde ses. bara besviken antagligen men inte så mycket. jag vill inte känna mig tvingad, så har tänkt att jag inte ska träffa honom. det har känts bra, i tanken. men sen så på riktigt känns det som jag är lite tvingad att träffa honom. och sex. så ska det inte va.

jag vill bara göra saker som jag känner för.

Spana också in:

Mow Skwoz:

antar att han vil ha sex??? alla killar vill ha sex.


hehe desamma retard! varför skriver du jävligt oseriöst i en tråd där någon frågar om hjälp?

du vet inte om jag mår bra eller dåligt, om jag mår så jävla illa att jag inte vet vad jag ska göra eller om det bara är en vanlig fråga.

känns det bra att vara elak? du behöver inte svara, antar att det finns oseriösa människor som inte bryr sig ett skit om hur andra mår, det kanske är så för dig. jag vet inte., men man behöver inte anstränga sig för att vara elak va.
OF 5:

men gör vad du känner är rätt och känn dig inte tvingad till något annat, låter ju bara konstigt efter som du själv säger att du mår dåligt av det. Är han en bra människa respekterar ha din situation och beslutet du tar


ja det du säger är sant. jag är fucked upp. min kropp gör saker som inte är bra för mig. det bara händer. det har blivit fel för mig på sista tiden. jag behöver snäll kärlek av respektfulla männískor. inte sextypemn av kärlek.
Mow Skwoz:

Du verkar vara en intellektuell och pragmatisk människa.


bara för att inte du får ligga så mycket du vill.

bara för att jag säger saker som stämmer. om du såg mig skule du med vilja ligag emd mig[cool] heheh ye!
haha fan vad jag är bra alltsåååå

kebu12:

gör det, du behöver inte träffa honom och du behöver inte ha sex med honom, du gör dina egna val


tack
lovepayyouback:

ja det du säger är sant. jag är fucked upp. min kropp gör saker som inte är bra för mig. det bara händer. det har blivit fel för mig på sista tiden. jag behöver snäll kärlek av respektfulla männískor. inte sextypemn av kärlek.


det är verkligen skit jobbigt när det är så där. men bara att försöka samla kraft och streta emot allt du kan och styra in dig på det bättre spåret, då blir det bättre lite snabbare och man slipper göra om samma fel gång på gång
lovepayyouback:

jag är inte dum i huvet, jag är lessen

bara för att inte du får ligga så mycket du vill


om vi säger såhär då:

"Jag är inte dum i huvudet, som du säger. Jag är ledsen. Du säger så bara för att du inte får ha sex så mycket som du vill."

var det bättre? stört av dig att tycka om hur man skriver på internet. du vet inte hur jag är men antagligen fattade du vad jag skrev,

känns ganska nice att inte behöva tänka på stor bokstav och stavfel när man skriver på jävla um. men rätt sommdet är kommer språkpoliserna och då får man se upp[cool]
Bolly:

Kolla inte ;)


okej, tack för varningen!

OF 5:

det är verkligen skit jobbigt när det är så där. men bara att försöka samla kraft och streta emot allt du kan och styra in dig på det bättre spåret, då blir det bättre lite snabbare och man slipper göra om samma fel gång på gång


det var det jag behövde höra, tack så mycket. jag ska kämpa. fan mitt liv ska blir brakebu12:

jag vet, men jag blev så äcklad av tråden, den känns så ytlig


mitt liv har blivit fel. allt är fel, men jag är inte bättre än någon annan. ibland är det bra i livet, ibland dåligt. nu är det ganska mycket av det dåliga men jag vill ändå leva på ett sätt.