Forumet - en kille på jobb..

en kille på jobb..

1179 0 17
jag har ett problem, ett problem på jobb så jag behöver verkligen hjälp!
det finns en kille på mitt jobb så som skrev till mig & frågade om vi skulle ha sex, han ser bra ut & så men det är inte min grej & jag vill liksom inte göra det, men han bad om underklädes bilder, han skrev flera gånger till mig på FB & sen på SMS.
nu har jag berättat för en tjej på jobb om detta & tydligen har hon sagt till honom att jag har sagt att jag snackat med honom en massa på sistonde, vilket inte är sant när jag sa att han bad mig skicka bilder! det är 2 olika saker!
i allafall så skrev han till mig och undra vadfan jag håller ¨på med att jag säger att vi snackat med massa(vilket jag inte sagt) sen fick han DAMP på mig och skrev att jag skulle dra & åt helvete och att det inte var sant det han skrev för att han och en kompis hade flippat hela tiden, (under 2 månader?) så sa jag att det inte är han som ska va sur. men nu är han det och jag har jätte ångest för att gå till jobb för jag måste prata med honom på jobb & även hans kompis som även jobbar där vi jobbar. jag vill inte sluta för jag älskar jobbet!

någon vet vet vad fan jag ska ta mig till för jag mår dåligt över detta och vill inte att han ska vara sur på mig, men jag vill inte sluta jobbet p.g.a han.
någon som vill hjälpa mig?

Spana också in:

Tror jag fattade. Om jag förstått det rätt:

1. Kille på ditt jobb raggar på dig och ber dig skicka lättklädda bilder. Du avvisar honom.
2. Du berättar om det för arbetskamrat, som förstår det som att du och killen talat med varandra en tid och pratar med honom om det.
3. Han blir förbannad över detta.

Vad du ska göra? Det kan vara svårt, men detta är vad du borde göra:
Säga till honom att nej, jag vill inte göra någonting med dig, och jag vill inte få sådana förslag. Vi är arbetskamrater och inte mer och jag vill inte vara mer, så det får du acceptera.

Ni kommer kanske aldrig att bli vänner men du har inte mycket alternativ.