Forumet - En låt av betydelse.

En låt av betydelse.

2217 0 43

Finns det någon låt ni verkligen kan relatera till? Någon som beskriver era liv eller en händelse som inträffat? Brukar inte lyssna på Perry, men om man förstår sig på texten på denna så är den väldigt djup. Allt som sjungs är precis det jag går igenom. Åhh.. 

Spana också in:

Det behöver ju inte vara någon låt som egentligen har så mycket med ditt liv eller din situation att göra ordagrannt mer än den allmänna känslan som man förknippar låten med, det är snarare du själv som "skapar" sådana låtar av vanliga låtar.  Men visst har jag några sådana låtar, Sloe Gin med Bonamassa i Live from nowhere in particularskivan tex.


dazed: Det behöver ju inte vara någon låt som egentligen har så mycket med ditt liv eller din situation att göra ordagrannt mer än den allmänna känslan som man förknippar låten med, det är snarare du själv som "skapar" sådana låtar av vanliga låtar.  Men visst har jag några sådana låtar, Sloe Gin med Bonamassa i Live from nowhere in particularskivan tex.
Klokt sagt.  Typ jag med. 
Lyssnade en gång på en låt av Thin Lizzy som heter Dublin. Nej jag har aldrig varit i Dublin och förlorat min käresta eller vad den handlar om, men jag lyssnade på den när jag var nedtyngd av skuld efter att ha sårat en vän. Det var ingen bra idé.