Forumet - En lite smått erotisk novell för er nattaktiva.

En lite smått erotisk novell för er nattaktiva.

2256 0 1

Om jag kommer ihåg rätt fanns det en forumdel för det här förut så jag tycker att det passar att jag delar med mig av denna novell här.Glad

-------------

Vem var jag? Jag var ingen, en tyst, tunn och trist tonåring. Vem var hon? Kraftig, kraftfull och retad. De kallade henne tjock, de kallade henne dum. Men vad spelade det för roll för mig, hon var trevlig, hon dömde inte, hon ville ingen illa. Dock hade hon en utsida tjock och hård som en betongvägg. Men väggen vittrade när jag närmade mig med vänliga ord, lockad av den som var innanför, någon som inte ville leva vanligt. Det var någon som var sig själv, min egen högsta önskan och också största skräck. Jag har aldrig velat vara någon annan, jag har alltid haft fullt upp med att försöka vara mig själv, men det tar emot, de säger att man ska vara sig själv samtidigt som de trycker och trycker emot ens barriärer tills man formas efter deras mall och passar in.

Jag var skräckslagen och så nervös att jag kunde ha spytt när som helst när jag smög mig på henne. Vi var ensamma kvar i en av skolans salar, en tid på dagen när tystnaden härskade och packet av de icke så ambitiösa ungdomarna redan lämnat. Hon hade visat intresse innan, jag trodde att hennes leenden gömde ömma ord, annars hade jag aldrig vågat närma mig. Men nu närmade jag mig, tyst bakifrån med blodet pumpande, mitt hjärta tycktes vilja borra sig igenom min bröstkorg och en miljon fjäril kläcktes och flög runt i min mage.

Jag böjde mig fram över henne, satte ner mina handflator mot hennes axlar med ett lätt tryck, vek långsamt men ändå på ett ögonblick min smala fingrar mot hennes axlars form. Jag kunde känna hennes muskler spännas, jag hörde början av en formulering från hennes läppar men avbröt henne med en viskning i hennes öra. 'Vill du ha lite kul?' Min högra hand lämnade hennes axel och smög sig upp i hennes majestätiska blonda hår och jag börjar sakta leka med det mellan mina fingrar. Samtidigt lyfte jag min vänstra hand och vred mig runt henne. Jag rörde vid hennes lår och mitt leende ansikte närmade sig hennes. Hon protesterade inte när jag sänkte min kropp ner i hennes knä, lår mot lår, våra läppar närmar varandra. Mitt hjärta slog fortfarande likt en kolibris men fjärilarna i magen hade lämnat. För hon hade accepterat mig, jag ville ha henne och hon ville ha mig. Hennes händer börjar försiktigt röra över mig och jag svarade genom att röra min ena hand uppför hennes lår och den andra ner mot hennes bröst. Våra tungor möttes i en sensuell dans och våra kroppars längtan gjorde att våra händer rörde sig mer och mer. En minut av smekningar, små sensuella nyp och hångel. Sedan hejdade vi oss, tänk om någon skulle komma? Tänk om någon skulle se oss? Hon sa tyst 'vi tar en tur i min bil'. Jag reste mig upp men mina händer vägrade lämna hennes kropp. Hon reste sig upp och vi lämnade skolsalen tillsammans.

En öde skola som tycktes eka av våra bultande hjärtan. Min kropp vibrerade av upphetsning och spänning, en situation som denna var ny för mig. Vi kom ut till hennes bil, under en konstig, oväntad och pinsam tystnad satte vi oss. Hon backade ut från parkeringen i sin lilla bil. Hon körde ut från bostadsområdena och ut på den lite större landsvägen. Hon säger lite retsamt till mig 'kolla i handskfacket' samtidigt som hon svängde av på en mindre väg. Nervöst och förväntansfullt öppnade jag handskfacket. Bland vägkartor och engångsservetter hittade jag några kondomer. Jag sa till henne 'Jag visste inte att du var en så busig tjej att du alltid åker runt med sånna här'. 'Man måste vara beredd när man får ett sådant här läge' svarade hon med ett brett leende. Bilen stannade.

'Ta med dig en kondom, fäll tillbaka sättet och möt mig i baksätet!' Hon hade bytt ton, nu var hon sugen, hon ville också vara med och bestämma. Utan vidare funderingar lydde jag glatt, hon började dra av mig mina kläder och jag var lika angelägen om att få av hennes kläder. Vi drogs mot varandra och började passionerat kyssas igen samtidigt som vi försökte få av de sista ynkliga plaggen från våra hettande kroppar. Våra ögon vandrade över varandras kroppar, jag var så fascinerad över att ha en kvinna i hela sin prakt framför mig och hon tycktes minst lika intresserad av min spensliga kropp. Våra kinders nyans skiftade samtidigt när vi började röra vid varandras intimare delar, jag masserade henne försiktigt med mina fingrar som snabbt blev våta av hennes upphetsning.

Hennes smekningar hade gjort mig hårdare än vad jag någonsin varit och jag bestämde mig för att det var dags. Jag fumlade med kondomen samtidigt som hon började smeka mig mer och mer ivrigt, angelägen om att få mig. Långsamt sänkte jag mig ner över henne, tryckte henne neråt lite retsamt och viskade frågan om hon var redo. Hon svarade genom ett svagt stönande och att krama om mina skinkor. Sakta med den osäkerhet som bara nybörjare har möttes vi i ett kaos av känslor som övergick i ett slags eufori när vi blev mer och mer säkra med varandra, mer och mer blev vi ett, sammanbundna av kärlekens kraft och våra kroppars lustar var vi. Den magiska stunden var säkert inte så långvarig, men för oss två där och då tycktes den vara i flera timmar.

Vi började inse att baksätet var trångt men kramade fortfarande om varandra, vi ville inte lämna varandra, rädda att det bara var en dröm som snart skulle försvinna. Till sist så reste vi oss ändå upp och satt sida vid sida i baksätet. Sakta började vi leta efter våra kläder som vi slängt åt alla håll, dock så kunde vi inte hålla oss helt ifrån varandra och vi skrattade när vi tog på varandra och stönade när våra läppar möttes i kyssar. Men timmen var sen, sakta rullade bilen hemåt. Hon körde hem mig, denna vackra, starka varelse och kysste mig rejält en sista gång innan hon sa 'Jag hoppas vi kan ha lite kul någon mer gång' och körde iväg. Kvar stod jag under gatubelysningen och log.