Forumet - en liten bok

en liten bok

616 0 7

Spana också in:


kukoxo: räcker det att ha en liten bok under datorn om man har den i sängen?
Hade problem med min bärbara dator. Hängde sig, var allmänt trög när den väl gick, så en dag stängdes den bara av. Satte gång den igen - efter 3 minuter samma sak. Kände på bordet där den stod samt på undersidan av datorn. Så. Jävla. Asvarmt... Köpte sedan en sån här:


http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=623856Känns som att ha en helt ny dator. Flyter på lika bra som när den var ny (den är 4 år gammal, har inte funkat såhär bra på säkert 2 år) Det måste inte vara just den, jag valde den dels för att jag har en 17" bärbar och dels för att jag gillar att man kan flytta runt fläktarna. Värd varenda krona. Det är nog det bästa datortillbehör jag lagt pengar på. Värd sin vikt i guld. Hur den är att använda i sängen? Ingen aning, inte testat...


Det jag gjorde innan det var att jag använde en sån där slide-sak som man har tangentbord på vid datorskrivbord. Det jag anser vara det huvudsakliga är att kan du inte köpa en sådan kylsak så hitta bara något platt (och hårt - hade personligen inte vågat chansa med något som exempelvis en kudde) som är stort nog att ha under datorn - gärna lite större än själva datorn. Är det precis lika stort som datorn (som i detta fallet en bok) så försäkra dig om att fläktsug och blås inte täcks för - har hört både om en o annan som bränt sin bärbara dator på det sättet o inte fattat något förrän det var för sent.

Hjärta