Forumet - En man och hans fruar

En man och hans fruar

2043 0 19
En dokumentärserie om en man, hans fyra fruar och deras snart 17 barn - alla under 21 och bor hemma. Han verkar dock bara vara lagligt gift med sin första fru, den som verkar vara mest avundsjuk på alla andra.

http://www.tlcsverige.se/program/en-man-och-hans-fruar

Skulle ni kunna leva i en sådan relation? Och skulle du då vara en av flera eller den som har flera partners?
Det är alltså ingen alla är med alla-kultur utan en partner som är i centrum, i princip alltid en man.
isola:

Vara den som har flera (kille) (Du röstade på detta alternativ)


jag skulle vara familjeöverhuvudet. jag skulle jag kalla in den flicka jag just då ville kramas med varje kväll klockan 19 in på mitt rum, precis efter den storslagna dagliga trerättersmiddagen som jag bestämmer och komponerar och som de andra tillagar. de andra skulle stå på standby utanför mitt stora sovrum som är beklätt med tusen speglar och åtta stroboskop, och om hon som fått komma in till mig på minsta sätt gjort mig irriterad eller kanske sett ful ut ur en viss vinkel i ett visst ljus - då kallar jag i stället in det näst högst prioriterade knulloffret den kvällen. de som står utanför ska också vara beredda på att passa upp på oss två i rummet när som helst, vill jag ha skumpa och gubbröra på knäckebröd ska de komma in med det illa kvickt annars offrar jag deras förstfödda (som jag är far till)

Spana också in:

isola:

Himmelsk röra. God va?!!! Men en sådan snuskig fantasi du har som tänker alla med alla -> himmelsk röra.


Mm den är god. Men har planerat att arbeta mig igenom alla Alvestaglassarna så nästa gång blir det något annat. [smile]
Lustigt att det himmelsk röra dök upp med din orgietråd. [bigsmile]
Utspädaren:

till)


låter perfekt. det är nog lite så han gör. såg ett klipp där han sade att de hade ett sovschema för var han skulle vara, i vems säng snarare, en att han kunde ändra det lite ibland. [sad]

Myksa:

Lustigt att det himmelsk röra dök upp med din orgietråd. [bigsmile]


mm där avslöjade du en av dina hemliga fantasier [wink][wink]
Dåliga alternativ [sad]

Oavsett om man är tjej eller kille så tror jag att de flesta som är monogama hellre skulle vilja vara otrogna själva än att ha en partner som var det, ty det är mänskligt, även om traditionen accepterat det mer för det ena könet - och för de som inte är monogama skulle det vara en självklarhet att båda två och inte bara den ena hade flera.

Men ok: jag skulle aldrig någonsin acceptera att min partner hade flera om jag inte själv också hade det. Och hade jag själv flera, så tar jag för givet att hn antingen också hade det, eller var fullt ok med att jag hade det.

Bra svar?
dazed:

Isola du måste sluta se på skräpdokumentärer.


Fascinerande ju. Han har hjärntvättat dem alla och här förklarar han att det är högre makter som bestämmer antalet fruar.

mynona:

Oavsett om man är tjej eller kille så tror jag att de flesta som är monogama hellre skulle vilja vara Men förstår hur du tänker därotrogna


Förstår hur du tänker där då det endast är en som har tillåtelse att vara med andra. Men alla verkar vara med på noterna. Dock blir det en ojämn situation och jag tycker att de andra åtminstone borde tillåtas att ha andra partners utanför familjer.

mynona:

Men ok: jag skulle aldrig någonsin acceptera att min partner hade flera om jag inte själv också hade det. Och hade jag själv flera, så tar jag för givet att hn antingen också hade det, eller var fullt ok med att jag hade det.


Ja eller hur, det blir en väldig obalans om saker som är tillåtna för en partner är förbjudna för den/de andra. Det var i något avsnitt där en fru diskuterade avundsjukan emellan kvinnorna med honom och han mer eller mindre viftade bort det, men när hon frågade hur han skulle känna om hon hade en annan man så brusade han upp och sade att han skulle bli f ö r k r o s s a d och undrade hur hon ens kunde tala på det viset.