Forumet - en moraltants åsikter

en moraltants åsikter

2118 0 63
http://blogg.alltombarn.se/innandufanns/2009/07/22/har-din-dotter-visat-brosten-...

hittade detta blogginlägg som jag tycket stinker av moralism och gammalt "kristet tänkande"

Varför är det fel att 15 åringar diskuterar onani, sex osv

och det faktum att 16 åringar anser att champagne är det hetaste att dricka är därför att kändisar dricker det samt att det är dyrt. inte konstigare än att 16åriga killar anser att vissa bilmärken och bilmodeler är så mycket bättre än andra bilar fast ddom aldrig kört en bil i hela sitt liv.

vidare läser jag "Fick jag välja så skulle jag hellre låsa in min dotter i källaren än att låta henne härja fritt på nätet. Nätet är en skitig sörja på många sätt och vis."

så du gör hällre en fritzel än att du tillåter din dotter att ha en fri vilja och göra vad hon vill med sitt liv? låter som en utmärkt mamma(på 1600 talet)

Spana också in:

Jag förstod inte problemet? Att dom fotograferar urringningen eller att dom tycker att champagne är häftigt? Eller att det finns "farbröder" (honor sysslar inte med sådant som att onanera till bilder på oskyldiga fjortisar) som blir upphetsade av klyft-bilder? Att man förser dessa män med vad dom vill ha? Förstår inte.
Åtta:

Linda Söderqvist, 25 år. Har en sambo som heter David och jobbar som polis. De båda bor någonstans i närheten av Uppsala, men inte i Uppsala. Hon har en "utbildning" som (get this) hundinstruktör från någonting som heter Hundens Hus.


har du länk till inlägg där detta framkommer?
Åtta:

Nja, det är mer en sammanfattning utav ett flertal blogginlägg och en artikel i hemmets journal. Det ska även finnas en inslag från Tv4 Uppsala där de besöker henne i sitt hem. Jag har dock inte försökt hitta detta inslag.


Personuppgifter borttagna tills vidare.

nu är det enda som behövs en best of, från hennes samlade verk, som vi bara kan lämna här i väntan på att någon ska ta rättvisan i sina egna händer.

fan, du hann före mig med en minut. men nu är det bekräftat att det rör sig om samma person.