Forumet - en ny klasskamrat

en ny klasskamrat

7788 0 19
En ny klasskamrat

Jag hade precis låst cykeln och släng upp väskan på axeln när jag hörde hur någon ropade bakom mig.

- Hannes vänta!

När jag vände mig om så såg jag ett blont hårsvall komma cyklandes lite vårdslöst och i hög hastighet svänga upp på skolgården. Jag kände genast igen Gustav och jag lyfte handen i en hälsning när han med en tvärnit sladdade in cykeln i cykelstället.

- Tjena, hälsade han när jag gick emot honom.

- Läget? Frågade jag.

Vi hade inte setts på ett år då han studerat i USA som utbytesstudent. Jag konstaterade att han sin ljusa hy till trots ändå blivit rejält solbränd. Han hade varit i Kalifornien lyckosten och frotterat sig med det vackra folket. Jag hade varit rejält avundsjuk på honom för att han fått åka iväg men tyvärr hade inte mina föräldrar råd till skillnad från Gustavs som var läkare båda två.

- Skitbra, sa han och gav mig en rejäl grabbkram.

- Du har ju blivit större, sa jag när han släppt mig.

- Du tror väl inte att jag bara har glassat på stranden, flinade han.

Gustav hade alltid något på gång, det var hela tiden nya utmaningar och det skulle vara häftigt. Det var han som släpat med mig på kickboxning när vi fyllt femton och Gustav hade sin vana trogen slutat efter en termin för att hasta vidare till något nytt medan jag fortfarande höll på. Vi hade haft kontakt via mail under året som gått och jag hade fått regelbundna rapporter om allt som hänt så jag borde inte bli förvånad över att han lagt på 5 kg muskler.

- Du vet, man kan ju inte vara en sparris på stranden därborta, flinade han återigen.

Gustav och jag hade känt varandra sedan dagis och hängt ihop som ler och långhalm. Gustav var den utåtriktade och spontana av oss medan jag var den mer lugna och tillbakadragna. Han släpade alltid med mig på en massa knasiga upptåg och jag hängde alltid med och fick röja upp efteråt. Det var skönt att han var hemma igen, jag hade saknat hans sällskap fast det skulle jag aldrig erkänna öppet.

- Hur går det med Madde då? frågade han plötsligt.

Min generande uppsyn var svar nog.

- Men för tusan Hannes, har du inte fått tummen ur den här gången heller?

Faktum var att det där med tjejer inte var min starka sida. Jag hade cirklat som en katt kring het gröt när det gällde Madeleine. Gjort små taffliga försök att skapa kontakt men min osäkerhet och blyghet trogen hade jag inte vågat och efter ett tag hade Madeleines intresse dalat för att till sist avta helt.

Det var inte första gången det inträffade och varje gång kände jag mig lika eländig och värdelös. Det var inte så att jag inte kunde umgås med tjejer, det gick utmärkt så länge det låg på ett kompisplan. Så fort det passerade gränsen kompis så slöt jag mig som en mussla och stötte bort tjejen ifråga. Att sen Gustav var rena tjejmagneten gjorde det hela bara svårare. Tjejerna flockades runt honom och jag kom att spela rollen av evig wingman.

Atmosfären i skolan den första skoldagen efter sommarlovet överraskade mig lika mycket varje år. Att se hur bruna och välmående alla såg ut efter sommarens välgörande sol och hur kurvorna utvecklats på tjejerna, alla nya elever som började och med det nya förväntningar och förhoppningar om framtiden.

Det var fortfarande sommar och jag körde stenhårt med sommarlooken, svarta high water byxor och röd Peak t-shirt. Givetvis hade jag blivit kolsvart av solen under sommaren och jag exponerade min brunbrända hud maximalt. Jag hade inte legat på latsidan heller under det gångna året även om jag inte gått upp lika mycket i vikt som Gustav. Istället hade jag omfördelat kilona till dom rätta ställena och skall sanningen fram så var jag ganska stolt over resultatet. Inte speciellt biffigt utan mer senig vilket passade min längd bättre.

- Vi syns till lunch va? frågade jag Gustav.

Han skulle ju bara börja andra ring eftersom han varit utbytesstudent ett år medan jag äntligen skulle börja sista året. Jag hade sett fram mot den här stunden länge nu, att äntligen få påbörja slutet.

- Sure, sa han och vek av mot B-huset där han skulle vara.

Själv gick jag mot matematikpaviljongen där mitt upprop skulle vara. När jag rundade ett hörn slog jag ihop med ett gäng tjejer. Rent instinktivt tog jag tag i personen jag krockat med. Hon fnittrade till lite och tittade upp på mig. Hon var ganska liten, rödblond och med ett par rejält blåa ögon. Jag kände inte igen någon av dom så jag antog att dom skulle börja första ring.

- Ursäkta, hasplade jag ur mig och släppte henne.

- Det är okey, svarade hon och tittade på mig med glittrande blick.

Lite generad tog jag mig förbi dom tre tjejerna och bakom mig kunde jag höra ett litet fnissande från dom. Efter ett par meter vände jag mig om och fick då se alla tre stå och titta efter mig. Den rödlätta tjejen jag krockat med vinkade lite till mig och med ett leende vände jag mig om och fortsatte dit jag skulle förvånad över mig själv att jag inte blivit högröd i ansiktet.

Jag slog mig ner bredvid Filip och Henrik. Gustav, Filip och jag hade hängt ihop till och från sen i mellanstadiet så när Gustav försvann till Kalifornien så blev det naturligt att vi började umgås mer. Henrik var Filips kompis så det var jag som var tredje hjulet. Hela klassen var samlad och alla var sig lika. Några av tjejerna hade fått lite mer kurvor under sommaren men på det hela taget var allt sig likt. Efter uppropet knackade det plötsligt på dörren och allas ögon riktades mot dörren! Innan vår lärare Viktoria hann öppna öppnades dörren och huvudet på en tjej tittade in.

- Ursäkta, men är det här klass NV3b? Frågade hon.

- Det stämmer , svarade Viktoria.

- Då skall jag börja här, svarade tjejen och öppnade dörren helt.

Jag kände hur det knöt sig i magen när hon steg in. Hon var lång och slank, det mörka nästan svarta håret hängde i en lång fläta ner på ryggen. Trots sin längd som jag uppskattade till min egen hade hon skor med klack och mellan dom lågt skurna svarta byxorna och det svarta linnet med stillistiska dödskallar kunde jag skymta hennes brunbrända mage.

- Hej Ida, presenterade hon sig och tog Viktoria i hand.

- Viktoria, svarade hon, - välkommen, sätt dig var du vill.

Ida svepte med blicken över klassrummet innan hon styrde stegen mot den tomma platsen som fanns bredvid mig.

- Hej, är det ledigt här? Frågade hon vänligt.

- Visst, sa jag och plockade bort min väska som jag haft på stolen.

- Tack, sa hon och slog sig ner med ett leende.

Jag sneglade lite på Ida där hon satt bredvid mig. Hennes armar var härligt brunbrända och dom mjuka håren på armarna var solblekta. Jag fick nästan lust att känna efter om dom var så mjuka som dom såg ut. Hon var sparsamt sminkad och hon hade inga smycken förutom en ring på vänster långfinger. Plötsligt märkte jag att hon tittade på mig och hon log mot mig när jag såg det. Jag pressade fram ett litet leende och vek ner blicken. Lektionen löpte på och jag sneglade lite på Ida då och då där hon bredvid mig flitigt antecknade i sitt anteckningsblock. Hon tittade upp lite emellanåt och varje gång slog jag snabbt ner blicken och tittade stint ner i mitt eget anteckningsblock.

- Hur löser du det här? Viskade Ida till mig och rörde mig lite diskret på armen.

Hennes varma fingrar fick huden på min arm att knottra sig och jag ryckte till lite av den plötsliga beröringen.

- Det var inte meningen att killas, fnissade hon.

- Det är lugnt, viskade jag tillbaka och tittade ner i hennes anteckningsblock.

Komplexa tal tillhör inte mina favoriter men jag kunde i alla fall snabbt konstatera att hon gjort ett ganska enkelt slarvfel. Samtidigt kunde jag konstatera att hon hade en prydlig och strukturerad handstil. Längst upp på sidan i marginalen så hade hon skrivit ”vem?”.

- Här är felet, sa jag och visade med min penna.

Hon stönade lite tyst vid min sida och när jag tittade på henne så log hon lite urskuldande mot mig. Hennes stora bruna ögon såg snälla ut och hon hade ett fint leende hann jag tänka innan hon fortsatte:

- Pinsamt, sa hon och log mot mig, - vad heter du föresten?

- Hannes, sa jag, - ja egentligen så heter jag Johannes men inte ens mamma och pappa kallar mig för det.

Jag sneglade ner i Idas anteckningsblock lite då och då och jag kunde se att hon skrivit något i marginalen bredvid ”vem?” men jag kunde inte se vad det stod. I god tid innan lektionen var slut så fick vi läxan till morgondagen av Viktoria. Jag suckade lite över att få läxor redan på första lektionen men det var ju sådant man fick ta. Vi skulle ha nästa lektion i samma sal så jag reste mig bara upp för att sträcka på benen och gå en sväng i korridoren. Ida följde med och vi småpratade lite under tiden som vi strosade fram och tillbaka i korridoren. Ida var jättetrevlig och behaglig att prata med. Hon gjorde ett intelligent intryck och hade en ganska stor portion humor, dessutom hade hon den goda smaken att skratta åt mina inte alltför roliga skämt.

- Du Hannes, jag hittar inte så bra här. Skulle du inte kunna hjälpa mig ett hitta mitt skåp och sen visa mig var matsalen ligger? Frågade Ida när lektionen ringde ut till lunch.

- Visst, sa jag, - skåpnumren är logiskt uppbyggda. Bokstaven anger vilket hus skåpet står i och första siffran anger våningen. Dom sista är själva skåpet.

- Okey, då skall vi till G-huset våning ett, sa hon när hon tittat på sin nyckel.

- Det är samma plats som mitt skåp, sa jag, - vilket nummer har du?

- Tjugofyra, och du?

- Sjutton, svarade jag.

- Då är vi nästan skåpgrannar, sa Ida och log mot mig.

Vi gick iväg och jag pekade ut lokalerna allteftersom vi passerade dom. I korridoren där skåpen stod var det liv och rörelse när alla elever hämtade eller lämnade böcker och väskor. Ida hittade snabbt sitt skåp och slängde in väskan hon haft med sig. Hon väntade medan jag låste in min egen väska och så gick vi ner mot matsalen.

- Jag skulle äta med en kompis, sa jag, - är det okey att vi väntar på honom?

- Självklart, sa Ida.

Vi stod och pratade ett tag innan Gustav dök upp.

- Hej, sa han, - har du äntligen fått tummen ur?

Han nickade menande mot Ida och log stort. Generad svarade jag honom:

- Det här är min nya klasskompis Ida.

- Trevligt, sa Gustav och sträckte fram handen.

Smidigt gled Gustav upp vid sidan om Ida och med en hand om hennes ryggslut så började han att gå mot matsalen. Jag suckade tungt och stod kvar och tittade efter dom när dom gick. Det var som vanligt, tjejerna smälte i händerna på Gustav. Ida stannade plötsligt upp och vände sig om.

- Kom då Hannes, sa hon.

Med ett par steg så var jag ifatt dom och Ida placerade sig så att jag kom att hamna mellan henne och Gustav. Jag kunde se att Gustav blev lite sur men det kunde han dock vara, lite motstånd behövde han ha för att inte bli alltför dryg. Ida och jag hamnade mitt emot varandra när vi hämtat vår mat och Gustav satte sig på platsen bredvid Ida. Jag kunde inte annat än att le åt Gustav för han raggade stenhårt på Ida direkt och förmodligen var det bara en tidsfråga innan dom var ett par.

- Jag måste träffa släkten ikväll, sa Gustav ogillande efter att vi ätit färdigt.

- Det är okey, sa jag, - vi får träffas senare och snacka.

Han höjde handen i en hälsning och försvann bort.

- Värst vad han gick på, sa Ida.

- Ja, sa jag med ett skratt, - han förspillde som vanligt ingen tid.

Ida fnissade lite innan hon fortsatte.

- Vad sysslar ni med på fritiden här då? frågade Ida.

- Finns inte så mycket att göra i en sån här småstad egentligen, svarade jag.

- Men nått gör ni väl eller hänger ni nere vid korvkiosken som i Fucking Åmål eller?

Jag kunde inte annat än att skratta åt Idas kommentar, hon var verkligen rapp i munnen. Hon log mot mig och jag kunde se att hon skämtat med mig.

- Nä allvarligt, sa jag, - det finns inte så mycket. Det blir lite kickboxning och Parkour i veckorna och sen brukar alla som har åldern inne gå på Statt på lördagarna.

- Parkour det är när man hoppar mellan hustaken va?

- Typ, svarade jag, - kanske inte så mycket mellan hustak men att ta sig över hinder och upp över saker som man normalt sett inte gör.

- Läckert, sa Ida, - kickboxning har jag hållit på med lite också men aldrig Parkour, du får vissa nån gång.

Vi pratade hela vägen till klassrummet och Ida satte sig bredvid mig utan att fråga om lov och utan att jag frågat henne om hon ville för den delen heller. Inte för att jag skulle ha vågat men ändå. När vi hade slagit oss ner vid bänkarna så lutade sig Ida mot mig och viskade:

- Ska vi plugga matte tillsammans efter skolan idag?

Jag blev lite förvånad över frågan för ingen hade tidigare ställt den, speciellt ingen tjej.

- Visst, sa jag.

- Okey, hemma hos dig eller mig?

- Vi tar dig, sa jag eftersom jag viste att det skulle bli fruktansvärt pinsamt med morsan annars.

Ida log lite mot mig och började sen anteckna medan läraren förklarade framme vid tavlan. Efter sista lektionen cyklade vi hem till Ida som visade sig bo bara ett kvarter från där jag bodde. Jag hade varit inne i huset en gång tidigare men det var inte mycket som var sig likt.

- Pappa är arkitekt och han har haft lekstuga, sa Ida och skrattade när hon såg min imponerade min.

Huset var verkligen smakfullt inrett och Idas rum var jättefint. Hon hade en rejält bred säng och på skrivbordet stod en liten laptop. I ett hörn stod en stor mysig fåtölj som man lätt satt två stycken i. En liten platteve och en stereo kompletterade det hela.

- Vi sätter oss i köket, sa Ida, - mamma kommer snart hem och då får vi inte vara ifred ändå.

Vi satte oss vid den rejäla köksön på varsin barstol. Det gick förvånansvärt bra att plugga för vi kompletterade varandra bra och tiden försvann fort för plötsligt så slog det i dörren och Idas mamma kom hem. Hon presenterade sig som Monica och var precis lika trevlig som Ida. Hon var verkligen nyfiken och frågade på om än det ena och än det andra.

- Nej, sa jag efter en stund, - det börjar bli läge för mig att gå hem.

Ida hjälpte mig att packa ihop mina böcker och hon följde mig till dörren.

- Hämtar du mig i morgon? Frågade hon.

- Om du vill så, svarade jag glatt.

- Självklart, sa hon och gav mig en kram.

Förvånad men samtidigt mycket glad så besvarade jag kramen lite tafatt. Hon vinkade glatt till mig innan hon stängde dörren. Förundrad tog jag min cykel och cyklade långsamt hem. Jag kunde bara konstatera att Ida tagit mig med storm och medan jag låg i min säng och funderade innan jag somnade så tänkte jag på vad som hänt under dagen. Den sugande känslan jag fått i magen när hon kom in genom dörren för första gången fanns till min stora förvåning fortfarande kvar och jag var inte riktigt säker på vad den betydde.

För ovanligheten skull så vaknade jag pigg och utsövd när väckarklockan ringde, vanligtvis var det en lång och seg kamp att ta sig ur sängen. Det var med mycket förvånade miner som mina föräldrar tittade på mig när jag kom ut i köket.

- God morgon, hälsade jag glatt och slog mig ner vid min plats vid köksbordet.

- Har det hänt något? Undrade min mamma lite försynt.

- Nä, svarade jag, - är bara pigg. Skall hämta upp en klasskompis på vägen så jag tänkte vara i tid.

- Är det någon vi känner? Frågade pappa.

- Nix, svarade jag, - Ida började igår.

- Då förstår jag, sa mamma och andades ut.

- Va? sa jag och tittade lite frågande på henne.

- Det var inget, sa hon och kastade en menande blick på pappa som nickade till svar.

För en gång skull så var det riktigt roligt att äta frukost den tidiga timmen till trots. Jag pratade på om Gustav och Ida och mina föräldrar flikade in en och annan fråga då och då.

- Nä nu måste jag dra om jag skall hinna hämta upp Ida, sa jag.

Jag hann knappt ringa på hos Ida förrän hon öppnade dörren.

- Hej, sa hon och gav mig en kram, - kom in.

- Hej, sa jag och besvarade kramen.

Ida flängde runt i hallen och plockade ihop det hon skulle ha med sig och när jag tittade på henne så spred sig en behaglig värme i kroppen. Hon var jättefint klädd i en tunn sommarklänning som smet åt om hennes mjukt rundade höfter och lilla byst. Den långa flätan hängde ner på ryggen och jag kunde se att hon sminkat sig lite mer än hon gjort dagen innan.

- Okey, skall vi dra? Frågade hon.

Jag nickade till svar och öppnade ytterdörren.

- Hej då, tjoade hon samtidigt som hon drog igen dörren om sig.

Vi cyklade långsamt sida vid sida pratandes och jag sneglade på Ida så mycket jag kunde. Klänningen fladdrade hela tiden upp och visade hennes vackert brunbrända ben. Lite irriterat drog hon hela tiden ner den och jag skrattade åt hennes bekymmer varvid hon log tillbaka mot mig. Det kändes som om tiden stod stilla men den normalt så långa vägen till skolan kändes hopplöst för kort.

Jag såg Gustav komma gåendes i korridoren och plötsligt så greps jag av ett sting av avund. Jag visste ju att det bara var en tidsfråga innan han och Ida var ett par och det var förmodligen för hans skull som hon gjort sig så fin. Jag hälsade lite stelt på honom och han tittade lite konstigt på mig.

- Allt okey med släkten? Frågade jag.

- Äh, svarade han, - tråkigare tillställning får man leta efter.

Ida fnissade lite och jag kände hur svartsjukan vällde upp inom mig. Känslorna gjorde mig förvirrad eftersom jag inte kunde förstå varför jag kände som jag gjorde! Det som hände var inget nytt utan jag hade sett det så många gånger tidigare. Gustav charmade tjejerna och blev ganska snart ihop med dom samtidigt som jag spelade rollen av wingman. Jag ryckte till lite när Ida tog mig i armen och förde mig åter till verkligheten.

- Kom Hannes, vi börjar snart, sa hon.

- Okey, svarade jag, - lunch som vanligt Gustav?

Gustav tittade tankfullt på mig och Ida skrynklade ihop näsan i en min av ogillande. Naturligtvis så ville hon inte ha mig med men Gustav och jag var faktiskt kompisar sen länge och en tjej skulle inte kunna komma och ändra på det.

- Tror inte vi äter på samma tid, sa Gustav slutligen, - men vi hörs.

Han vände på klacken och försvann bort samtidigt som Ida med en nöjd min drog mig i armen.

- Kom nu, sa hon.

Vi skyndade mot klassrummet där vi skulle ha lektion och hann precis smita in innan läraren stängde dörren. Dagen förflöt ungefär på samma sätt som dagen innan, Ida och jag satt par på lektionerna och hon lutade sig då och då mot mig för att kommentera eller fråga något. Hennes varma andedräkt smekte min kind och kittlade i mitt öra. Blickarna jag fick när jag förklarade något fick mig att bli varm i hela kroppen och jag uppskattade verkligen hennes närhet när våra armar och axlar vidrörde varandra. På eftermiddagen gick vi hem till henne för att läsa läxorna tillsammans men den här gången så satt vi uppe på Idas rum eftersom jag redan träffat hennes föräldrar.

- Nu vet dom vem du är så nu får dom hålla sig undan, sa Ida och stängde dörren till rummet om oss.

Vi satt i Idas stora säng omgivna av kuddar och pluggade biologi för att emellanåt pausa lite med att prata om annat. När det var dags att gå hem den kvällen så tyckte jag att jag kände Ida ganska bra och jag förvånades lite över hur bra jag trivdes i hennes sällskap. Den där sugande känslan fanns hela tiden i magen men jag kunde inte bli klok på vad den betydde. Precis som kvällen innan fick jag en kram innan jag gick och den här gången så var jag beredd och besvarade den ordentligt. Jag tyckte att det glittrade till lite i Idas ögon men det var förmodligen bara en reflektion av den sjunkande sensommarsolen.

- Du hämtar mig imorgon som vanligt va? frågade Ida när jag klev ut genom ytterdörren.

- Om du vill så, svarade jag.

- Självklart, sa hon och stängde dörren.

Den kvällen låg jag vaken länge och funderade. Ida och Gustav snurrade om vartannat och jag blev inte kloka på någon av dom. Gustavs beteende förbryllade mig men jag antog att det bara berodde på att han varit borta så länge och jag bestämde mig för att fråga om han skulle med ut i helgen. Det kändes skönt med Ida för vi kom bra överens och studiedisciplinen hade definitivt blivit bättre sedan vi började läsa läxorna ihop. Att hon sen även var trevlig och kul att umgås med var bara en bonus.

Jag vaknade precis lika tidigt som dagen innan och mina föräldrar såg precis lika förvånade ut som dagen innan och än en gång fick jag försäkra att allt var som det skulle. När jag kom hem till Ida så stod hon redan ute redo med cykeln. Jag fick en mjuk smekande klapp på armen innan vi cyklade iväg.

- Jag tänkte fråga om Gustav vill hänga med ut i helgen, sa jag till Ida.

Hon såg lite besviken ut innan jag fortsatte.

- Att du följer med behöver jag väl knappt fråga om, sa jag och log mot henne.

Jag hade räknat ut att hon nog skulle tacka ja om jag först berättade att Gustav skulle med. I och för sig så hade jag inte frågat Gustav än men med tanke på intresset han visat Ida så var jag ganska säker på att han skulle reagera positivt när han fick reda på att hon skulle följa med.

- Klart jag hänger med, sa Ida och såg lite gladare ut.

När vi mötte Gustav i korridoren vid våra skåp så såg han buttrare ut än någonsin. Om jag inte visste bättre så skulle jag tolka blicken han gav Ida som ogillande. Ida rotade runt i sitt skåp när jag frågade honom:

- Skall du med ut i helgen?

- Ska Ida med?

- Ja, svarade jag.

- Då är det ingen större idé att jag följer med, sa han surt.

Jag tittade förvånat på honom och han blängde tillbaka.

- Vilken idiot som helst ser ju vad som händer, sa han och gick.

Mycket förvånad stod jag och tittade efter honom. Jag var helt oförstående av hans utbrott och jag funderade febrilt för att försöka lista ut orsaken när jag kände att Ida ställde sig bredvid mig. Hon log mot mig när jag tittade på henne.

- Gustav var skitsur, sa jag.

- Han känner sig bara utanför, sa hon.

- Vadå utanför? Frågade jag.

- Äh skit i det, sa hon, - kom vi går.

Resten av veckan försvann fort och jag kom på mig själv med att uppskatta Idas sällskap mer och mer. Den där sugande känslan i magen hade svunnit och istället infann sig en varm känsla i hela kroppen när jag tänkte på henne. Gustavs uppträdande förbryllade mig fortfarande och jag kunde inte hitta orsaken till vad som var fel. Han var fortsatt tvär och kort när Ida var med men när vi träffades på tu man hand så var han som vanligt. Långsamt började jag dock att inse att han inte var intresserad av Ida för jag såg honom ragga hårt på den lilla rödblonda tjejen i första ring som jag krockat med första dagen i skolan.

Det var med en pirrande känsla i magen som jag cyklade till Ida på lördagskvällen för att hämta henne. Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta tillsammans innan vi gick till Statt. Ida hade snabbt blivit en av mina bästa vänner och jag trivdes väldigt bra i hennes sällskap och vi kom bra överens. Jag fick nästan en klump i halsen när Ida öppnade dörren. Den tajta turkosa skjortan satt snävt på hennes kropp. Dom två översta knapparna var uppknäppta och jag kunde ana hennes små bröst därunder i en vit behå. Den korta svarta kjolen exponerade hennes långa slanka brunbrända ben och hon var smakfullt sminkad.

- Hej, sa hon och gav mig en kram.

Nästan lite skakig besvarade jag hennes kram och hon log stort mot mig. Vi delade en flaska vin på restaurangen och jag kunde känna hur värmen spred sig i kroppen när alkoholen började verka. Ida lutade sig som oftast framåt mot mig när hon skulle säga något och varje gång så fick jag full insyn över hennes vackra små bröst. Hon log stort hela tiden mot mig samtidigt som hon då och då rörde vid min hand eller arm. Jag vet inte vad det berodde på men, troligen vinet, min kropp kändes hetare än någonsin och Idas smekande fingertoppar skickade vågor av värme in i min kropp. När vi stod i kön in till Statt så pressades vi tätt tillsammans av alla som ville in och jag kunde känna en svag doft av hennes parfym. Idas varma mjuka kropp värmde mig och jag blev lite förvånad när jag kände hennes hand komma insmygandes i min.

- Så att vi inte kommer ifrån varann, sa hon.

Jag vet inte om det var alkoholen eller Ida som fick det att snurra i huvudet på mig när vi dansade kvällens sista tryckare. Vi hade haft jättekul hela kvällen och jag tror att alla jag kände var där, förutom Gustav då. Jag hade presenterat Ida för alla och jag hade blivit dunkad i ryggen av glada leendes kamrater. Ida svängde sin kropp rytmiskt till musiken och hennes långa fläta slängde när vi dansade. Hon log stort mot mig och det bokstavligen glittrade i hennes mörka ögon när hon gled intill mig när sista låten började spela.

Ida rörde sin varma kropp i perfekt takt med min och när den smäktande balladen började klinga ut så pressade hon sig hårdare intill mig och pressade in ett ben mellan mina. Jag kunde känna hennes heta oregelbundna andedräkt mot min hals där vi dansade kind mot kind. Av någon konstig anledning så ville jag inte att musiken skulle ta slut utan spela vidare i all oändlighet. Hon hade varit rejält uppvaktad under kvällen men vänligt avvisat alla och istället hållit sig nära mig. Plötsligt kände jag hennes heta tunga mot min hals och det fick mig att rysa till av vällust när en våg av värme spred sig i min kropp.

- Hannes, viskade hon, - jag vill ha dig.

Jag stelnade till och hon gled ifrån lite så att vi fick ögonkontakt. Idas ögon var kolsvarta och dom slukade mig.

- Men…? Frågan dog ut när Ida kysste mig.

Idas heta läppar pressades mjukt mot mina och hennes lilla tunga lirkade sig in i min mun och smekte min tunga sakta. Kyssen skickade vågor av värme genom min kropp och jag kände att jag började bli hård. Ida avbröt kyssen och hennes heta läppar gled över min kind när hon åter lutade huvudet mot mig.

- Har du inte sett hur het du gör mig? Viskade hon.

Hela veckan blixtrade förbi för mitt inre och plötsligt förstod jag! Gustav hade blivit avvisad så det dundrade om det, alla kramarna och blickarna jag fått av Ida, alla glada ansikten och dunkar i ryggen. Den sugande känslan i magen och värmen som spreds i min kropp varje gång jag tänkte på Ida. Hjärtat dunkade hårt när jag drog henne intill mig och hon kramade mig hårt tillbaka.

- Du är så fin, viskade jag till henne samtidigt som jag smekte henne ner över ryggen.

Musiken dog ut och alla omkring oss började gå mot utgången medan vi stod kvar och kramade varandra hårt. Jag kunde fortfarande inte greppa riktigt vad som hänt när Ida gled ur min famn och tog min hand.

- Kom, sa hon, - vi går hem till mig. Mamma och pappa är borta i helgen.

Det kändes som en evighet när vi cyklade hem sida vid sida i den varma augustinatten. Ytterbelysningen spred sitt milda ljus när vi svängde upp på Idas uppfart. Med min hand i sin drog hon med mig in i huset och upp till sitt rum. Lampan i fönstret spred ett dämpad sken och kastade långa skuggor när vi rörde oss i rummet. Ur stereon strömmade mjuk musik och plötsligt blev jag mycket nervös och osäker, Ida verkade mycket mer erfaren än vad jag var som fortfarande var oskuld.

- Är du nervös? Frågade Ida mjukt och fattade mina båda händer.

- Ja, svarade jag med lite darr på rösten, - du har gjort det förut va?

- Ja, svarade hon och log förtjust, - och snart har du gjort det också!

Hon drog mig med sig till den breda sängen och kröp upp i den.

- Kom, sa hon och makade sig längre in.

Jag var fruktansvärt nervös samtidigt som jag var fruktansvärt upphetsad och hård när jag kröp upp i sängen till Ida. Hon drog mig intill sig så fort jag kommit ner i sängen och hon sökte min mun med sin. Vi tumlade runt kyssandes samtidigt som våra händer gick på upptäcktsfärd över varandras kroppar. Kyssarna blev hetsigare och hetsigare när Ida började dra i min t-shirt. Jag hjälpte henne av med plagget och hon smekte mig upp över magen och bröstet och hennes varma heta händer brände mot min kropp. Jag reste mig upp till sittande och försiktigt började jag att fumla lite med knapparna i hennes skjorta. Ida lutade sig tillbaka och liggandes på rygg tittade hon på mig med sina kolsvarta ögon. När sista knappen var uppknäppt gled skjortan isär och blottade hennes brunbrända mage och en vit liten satinbehå.

Jag smekte försiktigt hennes heta mjuka mage och hon gnällde till lite samtidigt som hon slöt ögonen. I stora cirklar smekte jag henne allt närmare dom små brösten och snart så gled min hand upp över en av dom små kullarna. Ida kved till och jag kunde känna hur hård bröstvårtan var under min hand fastän behån fanns emellan. Mjukt drog hon ner mig och gav mig en hetsig kyss. Hon krökte rygg och knäppte upp låset på behån utan att ta läpparna från mina.

- Ta av den, viskade hon och log mot mig.

Försiktigt drog jag av henne behån och synen som slog emot mig kommer jag för alltid att bära med mig. Hennes bröst var fantastiskt vackra och bröstvårtorna var hårda och styva. Jag smekte henne mjukt med handen över bröstet och hon flämtade till när jag strök över en mycket hård och styv bröstvårta. Försiktigt kramade och smekte jag dom fasta små brösten innan jag långsamt lät handen glida ner längsmed hennes kropp ner på låret. Hon log mot mig när jag vände upp igen och gled upp med handen under kjolen samtidigt som hon långsamt särade lite på benen. Ida reste sig upp och började knäppa upp mina byxor samtidigt som jag smekte henne på insidan av låren. Den lena mjuka huden var het under min hand och hon flämtade till när jag kom emot hennes kön. Kontakten med den våta heta trosan fick mig att flämta till.

- Det är du som gör mig så våt, viskade hon samtidigt som hon fick upp sista knappen i mina byxor.

Hon knuffade milt omkull mig och drog av mig byxorna och boxern i ett svep. Ett leende spreds över hennes läppar när hon såg min hårdhet. Det dunkade hårt i min lem när hon drog av sig kjolen och lade sig ner bredvid mig.

- Ta av mig trosorna, viskade hon.

Jag krånglade mig upp och med skakiga händer smekte jag av henne trosorna och hon lyfte på rumpan för att dom skulle åka av lättare. Hon särade långsamt på benen och synen av hennes heta våta kön fick mig att dra efter andan. En smal liten mörk remsa av hår fanns kvar på hennes venusberg och det glittrade av fukten i hennes kön. Hon drog mig intill sig och hennes heta kropp brände mot min samtidigt som hon kysste mig med hetta. Vi tumlade runt så att jag hamnade på rygg och hon slickade mig ner över halsen. Hennes tunga skickade ilningar av vällust genom min kropp och jag stönade högt när hon sög in en av mina bröstvårtor i munnen.

Hon fortsatte ner över min mage och rundade min lem som stod hård. Hon tog tag i min lem samtidigt som hon slickade mig med hård tunga på pungen. Jag rös till av njutning när Ida gled med tungan längs skaftet upp mot ollonet. Med bred tunga strök hon över mitt ollon innan hon lät det glida in i munnen. Det var den mest fantastiska känsla jag någonsin upplevt och hennes heta våta mun fick mig att stöna högt. Ida sög mig mjukt och försiktigt samtidigt som hon runkade mig mjukt och kramade min pung med den fria handen. När hon stimulerade den känsliga strängen så kände jag hur det brände till i ljumskarna.

- Fan, stönade jag fram, - jag kommer.

Under nästan smärtsamma sammandragningar började säden att pumpa ut över Idas mun och tunga samtidigt som hon fortsatte att stimulera mitt ollon med tungan och runkade mig hårt. Det var det mest underbara jag någonsin varit med om och matt sjönk jag bakåt samtidigt som jag kunde känna hur generad jag var över att jag inte kunnat hålla mig.

- Shit. Förlåt, mumlade jag, - jag kunde inte hålla mig.

Generad mötte jag Idas blanka blick och hon log mot mig.

- Det är lugnt. Du skall inte be om ursäkt för att du kommer med mig. Du är snart redo igen, sa hon och log mot mig med kladdiga läppar, - Du smakar gott. Bara så att du vet.

Hon slickade sig om munnen samtidigt som hon kröp upp mot mig. Ida kysste mig hetsigt och jag kunde känna smaken av den kladdiga säden blandad med smaken av Ida. Vi tumlade runt i sängen och Ida fnittrade glatt när jag nafsade henne i ena örat. Jag kände en våg av upphetsning skölja över mig igen när jag kände Idas heta kropp mot min och till min stora förvåning så började jag att bli hård igen. Jag smekte henne ner över magen och vände upp igen och la handen över hennes ena bröst. Ida tog tag om min nacke och drog ner mig och gav mig en kyss och jag kunde känna hur brötvårtan under min hand var hård och styv. Hon tittade på mig och sen bröt ett litet leende ut över hennes läppar innan hon viskade:

- Slicka mig.

Det var med ett leende som jag hasade ner längs Idas vackra kropp. Jag smakade på hennes heta hud och hon stönade när jag strök med tungan över en styv bröstvårta. Hon fnissade lite när jag kittlade henne i naveln men spände sig som av förväntan när min tunga gled ner mot hennes kön. Lukten av den upphetsade Ida nådde mig och jag kunde inte förstå att många av mina kamrater tyckte det luktade otrevligt. Den milda doften av Idas kön fick min kropp att nästan koka av upphetsning och smaken överväldigade mig när jag lät tungan glida mellan hennes våta läppar. Ida frustade till och spände hela kroppen när min tunga gled mellan hennes blygdläppar.

Försiktigt började jag att utforska hennes kön med min tunga och jag bara älskade smaken av henne! Vätan rann ur henne och hon rörde sig oroligt och lyfte höften mot mig när min tunga halkade runt mellan alla veck och vrår. Hon stönade till kraftigt när jag slickade på den lilla hårda knoppen som fanns längst upp och hon flämtade fram:

- Snälla använd fingrarna.

Rent instinktivt förstod jag vad hon ville och när jag satte fingret mot hennes mycket blöta slidmynning så nästan sög hennes kön in mitt finger. Hennes muskler kramade hårt runt mitt finger och så plötsligt spände hon sig i hela kroppen. Hennes kön knep åt om mitt finger och nästan pulserade om det och när jag strök med tungan över hennes klitoris så bröt orgasmen igenom i hennes kropp. Hon ryckte kvidande till och höll mig hårt i huvudet så att jag inte kom åt att slicka henne mer. Kroppen krängde kraftigt och hon andades kvidandes stötvis. Långsamt dog krängningarna ut i hennes kropp även om småryckningar kom ryckigt och sporadiskt.

- Å herre gud så underbart, flämtade hon fram och drog upp mig.

Hon pressade sig hårt emot mig och kysste mig het och krävande. Min lem var så hård att det nästan gjorde ont där den låg hårt mot hennes mage och jag kunde känna hur kladdig jag var av försatsen. Ida log stort mot mig när hon makade sig tillrätta under mig och la upp sina långa slanka ben om min midja.

- Kom in i mig, viskade hon och greppade min hårdhet.

Mjukt förde hon min lem mot sitt savande kön och med ena handen på min höft så började hon att föra in mig. Jag kunde känna hur vått och hett hennes kön var mot min lem innan jag började glida in i henne. Idas varma våta kön ömslöt min lem och hennes silkeslena slida fick mig att stöna förvånat av den oväntade njutningen. Instinktivt viste jag hur jag skulle göra och långsamt kom jag längre och längre in i henne. Snart så låg vi med blygdbenen ihop och Idas hårda bröstvårtor låg mot mitt bröst. Jag kände hur hennes kön långsamt anpassade sig efter min lem.

- Ta mig, stönade hon samtidigt som hon började röra oroligt på sig.

Jag trodde inte att känslan av att dra sig ur en kvinna kunde vara så fantastisk och reaktionen jag fick från Ida när jag vände in igen var överväldigande. Hon manade på mig och hennes små stön och kvidanden gjorde min egen upphetsning bara större. Målmedvetet drev jag mig mot den längtande utlösningen samtidigt som jag försökte hålla igen för att inte det underbara skulle ta slut alltför fort. Plötsligt satte Ida händerna mot mitt bröst och hejdade mig. Förvånat tittade jag ner i hennes blanka ögon.

- Bakifrån, ta mig bakifrån, stönade hon fram.

Jag hann knappt dra mig ur förrän hon snodde runt och reste sig upp på alla fyra. Synen av Idas vackert rundade rumpa, smala midja och slanka brunbrända kropp fick mig att bli mer upphetsad än jag någonsin tidigare varit. Hennes våta kön lyste mot mig när hon svankade djup och den långa flätan ringlade sig ner över hennes rygg. Blicken hon gav mig sa allt och jag kunde knappt snabbt nog ställa mig tillrätta bakom henne. Utan några som hels problem gled jag in i henne med båda händerna om hennes höft. Ida kved till förnöjt och mötte mig hårt.

Akten blev genast hårdare och vildare och plötsligt så kände jag hur Idas kön drog ihop sig och blev trängre. Hon pressade sig nästan våldsamt mot mig och hennes andning övergick till små skrik innan hon stelnade till och med ett dovt kvidande översköljdes av orgasmen. Hennes kön kramade min lem hårt och obönhörligen så kastades jag själv ut i min egen orgasm och under nästan krampaktiga ryckningar tömde jag mig långt upp i Ida. Matt av den kraftiga tömningen föll jag fram över Idas rygg och flämtandes ner i hennes nacke och med armarna om hennes slanka midja kunde jag känna hur hennes kropp hävde sig av hennes häftiga andning.

Mjukt gled hon framåt ner på mage och jag kände hur min slaknande lem gled ur henne innan jag rullade av henne. Ida kröp upp mot mig och tryckte keligt sin kropp mot min. Hennes blick var matt men strålade av tillfredställelse och hon log mot mig. Allt jag orkade göra var att lägga armen om henne och matt le tillbaka alltmedan andningen återgick till det normala. Det var det mest fantastiska jag någonsin upplevt och ömheten och tacksamheten jag kände gentemot Ida för att hon givit mig detta underbara kände inga gränser.

- Det där var helt fantastiskt, sa jag.

- Visste att du skulle gilla det, svarade hon, - något emot att göra det fler gånger?

- Inte det minsta, skrattade jag lättat, - så länge det är med dig.

Matta bäddad vi ner oss i Idas säng och hon lade sig tillrätta på min arm. Jag kunde känna hennes varma andedräkt mot min hals och mjukt la jag armen om henne. Hon lyfte på huvudet och gav mig en mjuk kyss innan hon lade sig bredvid mig igen.

- Jag är glad att mina föräldrar bytte jobb, sa hon, - för annars så hade vi inte behövt flytta och då hade jag aldrig träffat dig.

- Jag är glad att du flyttade hit, svarade jag sanningsenligt.

- Jag tror att jag är kär i dig, sa hon efter en stund.

Orden värmde i mig och för egen del så var jag helt övertygad om att jag var kär i Ida. Alla känslor som sköljt över mig hela veckan var så här i efterhand bara en bekräftelse på det.

- Och jag är kär i dig, sa jag.

Ida gav mig en het men mjuk kyss och kramade om mig innan hon slöt ögonen. Hon somnade fort och snart så sov hon djupt i min famn och hennes djupa regelbundna andetag drev mig obönhörligen närmare drömmarnas rike. Jag drog hennes varma kropp tätt intill mig och långsamt sjönk även jag in i djup sömn.

Morgonsolen spelade över mitt ansikte när jag vaknade. Jag var ensam i sängen men täcket låg omsorgsfullt tillrätta om mig och någonstans i huset så kunde jag höra en dusch skvala. Innan nyfikenheten drev mig till att leta reda på källan till ljudet så upphörde det och efter en stund kom Ida in i rummet med en handduk svept om kroppen. Den långa flätan hängde våt ner över hennes axel och hon log stort mot mig när hon såg att jag var vaken. Hon lät handduken långsamt falla till golvet innan hon gjorde mig sällskap i sängen. Hennes kropp var sval mot min men kyssen hon gav mig var fylld av hetta och längtan och det är dom fortfarande fastän så många år gått sen den där veckan i gymnasiet då vi fann varandra.

från:
http://www.sexnovell.se/novell/10172/en-ny-klasskamrat/

Spana också in:

ihafffl:

skor med klack och mellan dom lågt skurna svarta byxorna och det svarta linnet med stillistiska dödskalla


ihafffl:

Den tajta turkosa skjortan satt snävt på hennes kropp. Dom två översta knapparna var uppknäppta och jag kunde ana hennes små bröst därunder i en vit behå. Den korta svarta kjolen exponerade hennes långa slanka brunbrända ben och hon var smakfullt sminkad.


hon låter sjukt tacky
Sexnovell Becka. Del 1

Detta är första delen i en planerad serie om femtonåriga Becka som blir utpressad av en äldre man. Hoppas att den ska falla några i smaken.

Becka låg på sitt rum och tänkte på vad som hade hänt henne under dagen. Hon kunde knappt tro att det verkligen var sant. Nu ångrade hon att hon gått och öppnat dörren när det ringde på tidigare på dan.

När allt började låg hon på sängen i sitt flickrum. Hon tyckte det var så skönt att vara ensam hemma utan några föräldrar som tjatade på henne om läxor, städning och allt vad det kunde vara. När det först ringde på dörren så tänkte hon strunta idet. Hon skulle egentligen vara i skolan nu så ingen visste att hon var hemma. Men när det fortsatte att ringa gång på gång kände hon sig till slut tvungen att gå och öppna.

Gunnar njöt av synen som mötte honom när dörren till sist öppnades. Den femtonåriga flickan hade mjukisbyxor och ett linne på sig. Hennes toppiga små bröst fick linnet att puta ut lite och han kunde ana hennes bröstvårtor genom det. Hennes axellånga, blonda hår såg sexigt rufsigt ut och han kunde nästan inte hålla sig från att ta tag i det och kyssa hennes lilla plutmun.

-Hej Becka, vet du vem jag är?
Hon tittade en stund på honom innan hon tveksamt svarade.
-Bor inte du i huset där borta? Sa hon och pekade.
-Det stämmer. Gunnar heter jag, men du kanske känner mej bättre under ett annat namn som jag använder ibland. Dominant Male är mitt alias på MSN.

Becka kände hur hon rodnade. Det kunde väl ändå inte vara han?! Hon hade varit inne på en sex-site och börjat chatta med en man som kallat sej det. Han hade skrivit vad han ville göra med henne och hon hade aldrig känt sej så upphetsad i hela sitt liv. Han hade skrivit hur han använt henne som sin lilla leksak helt utan egen vilja och hon hade erkänt hur hon tänt på detta och när han befallt henne att visa sin fitta och sina bröst på camen hade hon genast lytt honom och tyckt att det var så spännande. Men då hade hon trott att det var en snygg kille hon chattade med och inte en gubbe som var äldre än hennes egen pappa. Och hur kunde han veta att det var henne som han hade chattat med? Hon hade ju varit så försiktig. Gud vad hon skämdes när hon tänkte på vad hon hade skrivit.
-Är jag inte riktigt som du hade tänkt dej? Han log överlägset mot henne.
-Och vad tror du att dina kompisar och dina föräldrar skulle tycka om dom fick veta vad du skrivit till mej? Undrar om dom skulle känna igen dina bröst och din lilla fitta om jag visade filmerna jag tagit från när du hade på webbkameran? Om inte annat borde dom kunna känna igen ditt rum.
-Ja…alltså… Becka visste inte vad hon skulle svara honom. Tanken på att andra skulle få höra om hennes snuskiga fantasier fick henne nästan att må illa. Och hennes föräldrar… dom skulle aldrig förlåta henne.
-Snälla. Du får inte berätta, bad hon desperat.

Gunnar njöt av att se hur hon bleknade när tankarna for genom hennes huvud.
-Jag kan tänka mej att låta bli att berätta. Men det beror på. Jag kanske kan komma in så att vi kan prata om det?
Utan att vänta på hennes svar gick han in i lägenheten. När han passerade henne snuddade hans arm vid hennes bröst. Förvirrat följde Becka efter honom.
-Lovar du att inte säga nått? Det vore jättesnällt.
-Jag kan hålla tyst, men i så fall vill jag ha nått för det.
Becka kunde knappt tro att det var sant. Han utpressade henne! Men hon hade knappast nått val. Hon räknade snabbt efter hur mycket pengar hon hade.
-Jag har inte så mycket. Jag kan betala 1200.
Han skrattade bara åt henne.
-Jag kan betala mer sen. Ge mej bara lite tid, bad hon desperat.
-Jag är inte intresserad av dina pengar. Men jag skulle hemskt gärna se hur du ser ut utan dom där kläderna på. Om du tar av dej om och låter mej titta lite på dej så kanske jag kan glömma alltihop.

Becka bara stirrade på honom. Ville han att hon skulle ta av sej naken och strippa för honom?!
-Naken? Ska jag ta av mej naken?
Gunnar tittade på henne och log.
-Vill du göra nått mer så går det också bra. Men vill du inte att alla ska få höra om vad du har gjort med ”Dominant Male” så är vill jag se dej naken.
Becka hörde hur bestämd han lät och kom sig inte för att protestera mer.
-Ska jag ta göra det nu? Undrar hon osäkert.
-Det blir bra. Ställ dej där så sätter jag mej i soffan och njuter av synen.
Gunnar bredde lugnt ut sig i soffan och ser på den söta flickan som står osäkert framför honom. Utan att hon märker det tar han upp en liten kamera och börjar filma henne.
-Du kan börja med att ta av dej linnet, föreslår han.
Becka tänkte inte ens på att protestera utan drog bara av sej linnet, men dolde snabbt brösten med sina armar.
-Ta ned armarna! Befaller han henne och hon lyder genast.
Gunnar kände hur hans kuk styvnade när han såg hennes fasta små toppiga bröst nakna.
Becka kände hans blickar där hon stod med bar överkropp framför honom.

Hon kände hur bröstvårtorna styvnade av kylan och kanske något mer.
-Du har fina små bröst din lilla slyna.
-Tack, sa Becka och rodnade. Hon kunde inte låta bli att känna sig lite stolt över berömmet samtidigt som hon skämdes över att han kallade henne för slyna.
-Nu kan du ta av dej byxorna också.
Med darrande händer drog Becka ner träningsbyxorna. Hon insåg förvånat att hon tyckte det var upphetsande att klä av sig inför mannen som satt framför henne samtidigt som hon skämdes också. Till slut stod hon där i bara ett par vita bomullstrosor med små rosa blommor på.
-Smek dina bröst, befallde han henne med hes röst.
Becka smekte lydigt sina bröst. Utan att tänka på det slöt hon sina ögon öppnade sexigt sin mun. Det var så skönt.
-Jätteduktigt Becka, avbröt han henne efter ett tag. Ta av dej trosorna också nu så att jag får se dej helt naken.
Becka kände det som om hon var i trans när hon drog ner sina trosor och till sist var helt naken.
-Mm. Du ser ut som en riktig fin liten tonårsslampa. Är du det?
-Va? Nej det är jag inte, svarade hon uppbragt.
-Jo då. Visst är du det. Säg nu att du är det, befallde han med kraft i rösten.
-Jag är en tonårsslampa, sa hon med tyst röst och rodnade.
Det är inget att skämmas för Becka. Säg det en gång till nu.
Jag är en tonårsslampa, sa hon lite högre den här gången.
-Duktig flicka. Nu kan du få smeka din lilla tonårsfitta som belöning
Becka tänkte inte ens efter utan började genast smeka sig. Det kändes så oerhört skönt att få göra nått åt klådan hon börjat känna. Hennes fitta var helt blöt när hon lät ett finger glida in. Gunnar lät henne stå där ett tag och smeka sig själv innan han sa nått igen.
-Det gillar du va? Att visa din nakna kropp för en gammal man som mej.
Becka ryckte till när hon hörde hans ord. Hon insåg förvånat att han hade rätt. Hon hade blivit oerhört upphetsad av att visa sig naken för honom.
-Jag…jag…Becka visste inte vad hon skulle säga.
-Det är inget att skämmas för. Säg nu bara att du älskar att visa upp din nakna kropp.
-Jag…Jag älskar att visa upp mej, sa hon med darr på rösten.
Gunnar brydde sej inte om att dölja att han filmade henne längre utan zoomade in på hennes söta ansikte.
-Duktig flicka. Du är en riktigt duktig liten slampa.
Becka kunde inte låta bli att känna sej lite stolt över hans ord. Samtidigt blev hon orolig när hon nu såg hans kamera.
-Filmar du det här?
-Jadå. Nått litet minne måste jag väl få ha. Tycker du inte att det känns spännande att jag filmar dej när du står naken framför mej och onanerar?
-Jo, erkände hon utan att tänka sig för samtidigt som hon fortsatte att smeka sig själv. Det är skönt.
Gunnar älskade att höra henne erkänna att hon gillade vad som hände. Nu kände han sig säker på att han hade fått tag på en flicka som han skulle kunna göra nästan allt han ville med. Han kunde inte hålla sig längre utan knäppte upp sina byxor och tog fram sin hårda kuk.

Becka slutade att smeka sig och stirrade bara på den stora kuken.
-Visst är den fin. Vill du känna på den?
Becka nickade bara till svar.
-Bu om det.
-Får jag känna på den? frågade hon tyst.
-Vad är det du vill känna på Becka?
-Din kuk. Jag vill känna på din kuk.
-Det är klart att du får.
Becka gick som i trans fram till mannen i soffan. Hon brydde sig inte längre om att han filmade henne. Försiktigt tog hon hans hårda kuk i sin hand. Hon njöt av att känna hur den rykte till vid hennes beröring och att höra hur han stönade till. Hon kunde inte låta bli att smeka sig själv samtidigt. Allt var så upphetsande.
-Mm. Du är en sån duktig liten hora, stönade han fram samtidigt som han filmade henne.
-Runka nu kuken ordentligt, befallde han och Becka började sakta röra sin hand upp och ned.

Gunnar njöt av att känna hennes mjuka tonårshand som såg så liten ut runka hans hårda kuk. Han sträckte sig fram och klämde på ett av hennes fasta, små bröst. Beckas hand stannade upp ett ögonblick när hon kände hans grova fingrar nypa lätt i hennes bröstvårta, men sedan fortsatte hon att runka honom.
-Mm… Så ja… Din lilla slyna…Uhh!

Becka kände hur han drog hennes kropp närmare kuken och hur han sedan började spruta. Den varma sperman träffade hennes bröst samtidigt som hon själv kom av sina smekningar. När hans kuk till sist slutade att spruta såg hon utan att tänka sig för upp mot honom och kameran och log stolt.

-Jättebra Becka. Smörj in dina små bröst med sperman nu och fortsätt le mot kameran.

Becka gjorde lydigt som han sagt och Gunnar njöt av den sexiga flickan som satt framför honom med sina bröst glänsande av hans sperma.
-Säg att du är en kåt hora som älskar gubbsperma, befallde han henne med bestämd röst
-Jag… jag är en kåt hora som älskar gubbsperma, sa hon lydigt men med lite tveksamhet i rösten.

Senare på kvällen låg Becka på sängen i sitt rum när hennes mobil plingade till för ett inkommande sms. Spänt läste hon texten. ”Nu har jag redigerat dagens film så att man verkligen förstår vilken liten slampa du är. Om du inte vill att filmen ska dyka upp hos dina kompisar och dina föräldrar gör du bäst i att göra som jag bestämmer i fortsättningen.”

Becka tittade förskräckt på texten samtidigt som hon kände hur det pirrade till i underlivet.
ihafffl:

Kyssarna blev hetsigare och hetsigare när Ida började dra i min t-shirt. Jag hjälpte henne av med plagget och hon smekte mig upp över magen och bröstet och hennes varma heta händer brände mot min kropp.


ihafffl:

- Jag tror att jag är kär i dig, sa hon efter en stund.


novellen kändes mer i magen än i fittan.

sara66:

-Säg att du är en kåt hora som älskar gubbsperma, befallde han henne med bestämd röst


vägrar läsa den där, men den meningen kändes i alla fall i halsen, tror jag vill spy