Forumet - En ömkanstråd endast till mig

En ömkanstråd endast till mig

3766 0 87
Är riktigt plågsamt kär i en tönt som inte vill ha mig, är högst sannolikt gravid och fick för övrigt sparken igår.

Dold text: Dock lyckades jag tack vare detta planka till Skövde då jag låste in mig på toan och lipade över hur kasst allt kändes, ty kontrollanten var snäll då, och frågade ej efter min biljett.

Ser nu även att mina bandmedlemmar har startat ett nytt band, medlemsmässigt identiskt med vårt förra men med en annan sångerska. Trevligt. Känner mig synnerligen värdefull och behövd.

Har ej heller umgängesvänner, är i princip pank och skall spendera min sommar med insändarterror till lokaltidningarna, Rise of Nations, Pokémon, The Sims 3 samt Civilisation IV.

Jag är i övrigt även uppmärkssamhetssökande och blottar mig därför här för att eventuellt få en ledsen smiley till tröst.

FML

Spana också in:

isola:

Nej, varför skulle jag? Varför ska man endast dalta med folks självförvållade problem? Visst, hon har det inte kul just nu - men man får ju ta konsekvenserna av sitt handlade.


Verkar det som att hon inte får ta konsekvenser av sitt "handlande" eller? [shake] Tror att hon är medveten om precis vad som gått snett och vad som inte gjort det utan att du ska behöva blotta vilket jävla as du är.

isola:

Vilket du kanske inte vet så mycket om.


Kanske inte du heller, du kanske är en idiot [crazy][crazy][tired]