Forumet - En positiv tråd - se fram emot något

En positiv tråd - se fram emot något

10199 3 78

Vad ser ni fram emot just nu? Kanske ett tv-program som ska börja i höst eller någon resa som du ska på? Du kanske ser fram emot snön eller julafton? 


Jag ser fram emot nästa helg då jag ska ha halv åtta hos mig, det blir svårt med tanke på inget utrymme att ha en middag på men om det finns hjärterum så finns det stjärterum. Menyn är klar (förutom efterrätten som jag ska prova en gång) och även temat.
Ser även fram emot hösten på riktigt, då man kan dra på sig halsdukar och då utomhus blir lite mer friskt.  

Spana också in:

ser fram emot ikväll för då får jag helg efter sju dagars jobb

ser fram emot mitten av oktober för då får jag hämta hem en katt jag köpt Hjärta

ser fram emot hösten, då man kan ha på sig halvtjocka kläder utan att svettas ihjäl

ser även fram emot den 25;e för jag får nog en rätt bra lön denna månad

det är väldigt svårt att svara på. jag försöker hålla livet på en jämn liknöjd nivå och undvika båda toppar och dalar. jag kan inte komma på något särskilt jag har att se fram emot, det är mycket lättare att komma på obehagliga saker som ligger på rad i framtiden. Men om jag anstränger mig: när jag får en stund ledig, så kan jag få en/flera erfarenheter som får mig att glömma nuet/ livet för ett litet tag. snart kanske jag kan ta mig ut på landet och kanske hitta svamp...mina nuvarande problem kommer att kunna undvikas helt, möjligen, om jag lyckas ta mig för att anstränga mig för en lösning längre fram, och när det nu kan bli ser jag fram emot det...Det mesta handlar ju om frånvaron av obehag snarare än närvaro av välbehag, så jag vet inte om det räknas som svar. Men jag kan inte komma på så mycket mer att se fram emot. jag brukar inte ha saker att se fram emot