Forumet - En riktigt läskig skräckfilm!

En riktigt läskig skräckfilm!

4296 0 17

Spana också in:

Jag blir nästan aldrig rädd för film, så har svårt att veta vad som egentligen skrämmer andra, men jag är rätt svag för filmer som är inspelade via karaktärernas kameror, blir mer trovärdigt då.

Så, mina tips.

Paranormal Activity.
The Blair Witch Project.
Cloverfield. (där hoppar man till en del).
Rec.
BroderLisa:

Som sagt helst en med mycket överraskningsmoment, men om den handlar om monster blir den inte så trovärdig, så en mer psykologisk vore bättre.


Om det är överraskningsmoment du är ute efter så är japanerna kungar på det, dock så är det ju oftast spöken, etc. i dem filmerna, jag kan lista några: (tänk på att du skaffar de JAPANSKA filmerna, USA har gjort remakes på en jävla massa av dem)

Dark Water
Ju-On filmerna (Ju-on, Ju-on 2, Ju-on: The Grudge och Ju-on: The Grudge 2, av de två sista namnen så gissar jag på att du vet vad den Amerikanska remaken heter..)
Ring filmerna (Ring, Rasen, Ring 2 och Ring 0: Birthday, igen, inte så svårt och gissa vad remaken heter)
Tomie filmerna (Tomie, Tomie: Another Face, Tomie: replay, Tomie: rebirth, Tomie: The Final Chapter, Tomie: Beginning, Tomie: Revenge och Tomie Vs. Tomie, vissa filmer är bra, vissa är lite sega, det brukar vara en filmserie man antingen älskar eller hatar..)
Kairo (Pulse)

Sen har vi lite annat:

Re-Cycle (Gwai Wik, Riktigt bra thailändsk skräck)
Wishing Stairs (Whispering Corridors 3, syd-koreansk skräck)
The Eye filmerna (The Eye, The Eye 2 och The Eye 10, inte svårt och gissa vad remaken heter här heller..)