Forumet - En självdestruktiv kropp?

En självdestruktiv kropp?

403 1 13
Det är så att jag nu i ca 8 års tid har gått runt med magont till och från. Det är verkligen otroligt irriterande då jag inte längre vågar göra saker eftersom jag är orolig över att jag kommer få ont i magen. Frågar kompisar mig om vi ska göra någonting offentligt, som att dra till stan, säger jag helst nej för att slippa gå där och få ont och behöva sätta mig. Sämst.

Det hjälper nästan alltid att sätta sig ner och slappna av i magen. Får jag ont brukar jag gå aningen böjd för det känns lättare.

Varit hos läkare där de uteslutit vitaminbrist etc, laktos och gluten.

Jag tänker rätt mycket, så funderar på om det kan ha någon slags psykisk förklaring?

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN MAGE?

Spana också in:

Men utvärdera ditt liv, är du stressad? Vad stressar dig? För en kombinerad mat- och magdagbok. Vad äter du, hur äter du och när får du pnt? Är bra både för dig själv och när du söker läkarvård. Jag blir tex enormt stressad av att prata om planer eller "att göra" när jag äter, och får då ont och mår illa. Genom att undvika det som triggar kan man må ganska bra :)
NananaBATMAN:

Det är så att jag nu i ca 8 års tid har gått runt med magont till och från. Det är verkligen otroligt irriterande då jag inte längre vågar göra saker eftersom jag är orolig över att jag kommer få ont i magen. Frågar kompisar mig om vi ska göra någonting offentligt, som att dra till stan, säger jag helst nej för att slippa gå där och få ont och behöva sätta mig. Sämst.Det hjälper nästan alltid att sätta sig ner och slappna av i magen. Får jag ont brukar jag gå aningen böjd för det känns lättare.Varit hos läkare där de uteslutit vitaminbrist etc, laktos och gluten.Jag tänker rätt mycket, så funderar på om det kan ha någon slags psykisk förklaring?


Aww:-( såhär de varit för mig sen jag var 11:d har oxå varit hos läkaren...... Tydligen kom dem fram till att jag har nåt som kallas amoni mage eller nåt liknande alltså får jag ont i magen av stress, funderingar, ilska, förväntan.... I princip alla känslor... Även fett är jag känslig mot friterat speciellt sjukt ont:-( men även typ glass och grädde:-P