Forumet - En stark resa

En stark resa

1080 0 21

Spana också in:

tycker de e rätt underhållande att kolla på faktiskt. Sjukt hur låga krav man har på underhållning egentligen ...

minns de första ullaredavsnittet jag såg, kanske var det första som fanns nu när jag tänker efter. Mådde stört dåligt när de filmade morgan i sitt hus, grillandes på baksidan samtidigt som han berättade att han kanske inte har ett så bra liv nu, men nästa blir säkert bra. Eller något i den stilen .. usch

Tycker det där är att ha ganska höga krav, på ett sätt, eftersom att det verkar passa en del och inte andra. "Sveriges roligaste klipp" är ett bättre exempel på låga krav när det kommer till underhållningsmaterial, tycker jag
kennyman: tycker de e rätt underhållande att kolla på faktiskt. Sjukt hur låga krav man har på underhållning egentligen ...


kennyman: usch
Har inte sett just det (tack gode Gud för det) men kan tänka mig hur hemskt det var. Tycker så synd om dem men glad över att de inte verkar vara känslosamma, de verkar istället kunna hantera eventuella sorger mm.

ja det är ett rätt roligt program. men skiner tydligt igenom hur pass redigerat det är, om man kollar på programmet två gånger märker man ofta hur samma ljudklipp sätts in på olika ställen, de klipper så det ska bli skojjigt osv. tror inte ett skvatt på att de är likadana IRL, eller tja, tror att de är lika bra gossar men inte lika bakom flötet som serien får dem att framstå som. men då både morgan och ola conny säkerligen tjänar en stor hacka på det och är nöjda med det så är det ju ömsesidigt. ett roligt, vinklat, program!


debepe: Tycker det där är att ha ganska höga krav, på ett sätt, eftersom att det verkar passa en del och inte andra. "Sveriges roligaste klipp" är ett bättre exempel på låga krav när det kommer till underhållningsmaterial, tycker jag
fast att se en ganska långsam morgan bre en macka ännu långsammare e rätt låga krav endå ... ;)
Ne, tycker inte det... Jag gillar att skratta åt folk, hehe, men å andra sidan handlar inte hela programmet om Morgan och hans sätt att bre mackor på.
kennyman: fast att se en ganska långsam morgan bre en macka ännu långsammare e rätt låga krav endå ... ;)

Jo, tycker också det är lite ledsamt på så sätt men de verkar ju inte ha något emot att underhålla oss. De har självmant gått med på en andra säsong och de tjänar säkert en massa på det :) tror inte de mår bättre utan programmet, ärligt talat.
isola: Tycker att  det är rätt komiskt med deras engelska och tafatthet. De är så gulliga. Men det är ledsamt att programmet går ut på att håna dem.

Klart de klippt ihop en massa, tycker inte man behöver vara extra uppmärksam för att lägga märke till det.Själv tror jag att de är sådär i det verkliga livet. Tror knappast  att Morgan är mindre stel eller att Ola~ är på ett annat sätt. De båda verkar heller inte vara särskilt duktiga på att improvisera eller skådespela.håller med=)
Lounge: ja det är ett rätt roligt program. men skiner tydligt igenom hur pass redigerat det är, om man kollar på programmet två gånger märker man ofta hur samma ljudklipp sätts in på olika ställen, de klipper så det ska bli skojjigt osv. tror inte ett skvatt på att de är likadana IRL, eller tja, tror att de är lika bra gossar men inte lika bakom flötet som serien får dem att framstå som. men då både morgan och ola conny säkerligen tjänar en stor hacka på det och är nöjda med det så är det ju ömsesidigt. ett roligt, vinklat, program!


debepe: Klart de klippt ihop en massa, tycker inte man behöver vara extra uppmärksam för att lägga märke till det.Själv tror jag att de är sådär i det verkliga livet. Tror knappast att Morgan är mindre stel eller att Ola~ är på ett annat sätt. De båda verkar heller inte vara särskilt duktiga på att improvisera eller skådespela.håller med=)
nä krävs väll inte så mkt improvasion när de klipper hej vilt :-P
hmm, jo, kanske men tycker det verkar tråkigare att följa tråkiga människors liv på tv... Eller typ skratta åt djur som är gulliga eller folk som ramlartittar hellre på bönder som inte kan engelska och har udda personlighetsdrag, dessutom utforskar de olika länder... Tycker det är underskattat, verkar inte vara många som ens klassar det som underhållning, de fattar nog inte grejen.
isola: att de ska göra olika turistaktiviteter och prata knagglig engelska är väl ett synnerligen enkelt upplägg och rätt låga krav på underhållning för tittarna.