Forumet - En svensk tvåstatslösning?

En svensk tvåstatslösning?

2931 1 112
Nu är det ju så att Sverige som land är på väg att kollapsa och inga partier som har inflytande i Sverige idag vill göra något åt det så vore inte det bästa en tvåstatslösning där Sverigevänliga kan få ett eget land precis som Palestinierna och Kurderna vill ha? Ett land, ett folk. Så då slipper vi dessa PK politiker som inte gör något nytta för Sverige och ni som ogillar oss som röstar på SD slipper oss i samma veva och vi kan få leva i ett svenskt Sverige?

Spana också in:


Blivande_japan: undrar dock hur du tänker att ni sdare ska försörja er? en stor del av er torde äta mer av välfärden än vad ni bidrar med. men det kanske är okej att försörja dem så länge de är vita?
Jag tror massor av kompetenta och arbetsföra människor skulle vilja flytta till det landet och slippa betala för alla era hundratusentals värdelösa MENA människor som ni tagit hit. Och dom som ens varit på den mörka sidan ska aldrig få komma in i det landet.
Ser inte hur "PK-sidan" överhuvudtaget skulle få samhället att gå runt utan SD-väljare. Så många arbetare, sjuksköterskor och egenföretagare som verkligen sliter för att få det här samhället att gå runt som deras samhälle skulle sakna. För att inte tala om alla poliser. 

Man kan ju inte få ett samhälle att gå runt på bara genusvetare och konstnärer.

Niklas: Ser inte hur "PK-sidan" överhuvudtaget skulle få samhället att gå runt utan SD-väljare. Så många arbetare, sjuksköterskor och egenföretagare som verkligen sliter för att få det här samhället att gå runt som deras samhälle skulle sakna. För att inte tala om alla poliser. 

Man kan ju inte få ett samhälle att gå runt på bara genusvetare och konstnärer.
asså, jag spenderar 8h/dag på sjukhus och det är ett undantag att personalen (läkare, sjuk-/undersköterskor) har svenska namn. men ni kanske klarar er utan vård?