Forumet - En tjej började hångla & tafsa på mig.

En tjej började hångla & tafsa på mig.

516 0 24
Det var konstigt, först sa hon jag gillar dig så mycket
sen så tog på mig på låret & ​​​började kyssa mig & sen hångla(jag ville inte riktigt först så jag bet ​henne i​ läppen​.. men fan va ignorant/envis hon måste vara). sen så höll​ hon mig i han​den hela tiden​ å sen så höll hon på "åååh va fin du är..​.." "jag gillar dig​ så mycket"

greje​n är. jag blev precis presenter​ad inför henne. Alltså hon g​jorde detta efter att jag ​sagt mitt namn & ​bjudit henne på lite överbliven col​a från min burk.

det var som v​ärsta​ porrfilmen alltså [cry] hon var över hela​ mig

sen senare så visade hon mig s​ina ärr som hon hade på insidan av armarna. Detta​ var en stund efter jag svara​t ja på hennes fråga chans grej.

VAD SKA JAG TA MIG TIL​L? ÄR HON HELT PSYKO? ​[cute]

Spana också in:

paras:

sen så tog på mig på låret & började kyssa mig & sen hångla(jag ville inte riktigt först så jag bet henne i läppen.. men fan va ignorant/envis hon måste vara). sen så höll hon mig i handen hela tiden å sen så höll hon på "åååh va fin du är...." "jag gillar dig så mycket"


Anmäl! Om en kille hade gjort likadant hade det aldrig varit accepterat. Vidriga, tafsande människor som tror att andra människors kroppar är deras egendom - de ska anmälas!
massgrav:

Det där påminner mig om en viss UM'are [rolleyes]


VEM??? VEM???

kebu12:

är det inte läskigt att hångla? man har ju en annan människas tunga i munnen[blush]


Jag tänker på Madonnas låt 4 minutes eller va d heter [wink]

konstruktioner:

Anmäl! Om en kille hade gjort likadant hade det aldrig varit accepterat. Vidriga, tafsande människor som tror att andra människors kroppar är deras egendom - de ska anmälas!


Du har rätt! Jag tror faktiskt nu att jag känner mig sexuellt utnyttjad & kränkt! Men jag vågar inte anmälla.... polisen... tänk om dom inte tar mig på allvar...