Forumet - En tjej gör mig förvirrad. Råd?

En tjej gör mig förvirrad. Råd?

128 0 12
Hej,

Jag skulle behöva lite råd för jag känner mig helt borta här.

Det är angående en tjej som jag var "ihop" med till och från under mellanstadiet (ni vet hur "seriöst" det är på den tiden). Sedan efter det flyttade hon till en annan stad och jag har inte träffat henne på 6-7 år.

Men för lite mer än en vecka sedan träffade jag henne igen av en slump. Vi pratade i några timmar och det gick väldigt bra. Efter det skickade hon flera sms och frågade typ vad jag höll på med osv. och skrev hela tiden "snygging" och "söt" och liknande så jag kände att fan, hon verkar gilla mig och jag gillar henne så jag kan väl åka upp till hennes lägenhet och se hur hon bor och se vad som händer.

Så för typ 4 dagar sedan var jag uppe där och spenderade natten. Det gick hur bra som helst, vi kysstes och kelade och vi höll till och med händerna på varandras så som nykära gör.

Sen, dagen efter, när jag satt på bussen hem kände jag mig skitledsen att jag behövde lämna och jag kan inte sluta tänka på henne.

Nu kommer själva problemet. Efter det har jag sms:at några gånger och antingen inte fått svar alls eller bara någon jättekort mening. Det är som att jag har gjort något fel men jag vet inte vad! Och jag blir helt tokig för jag gillar henne så mycket.

Jag vet inte om jag ska typ ringa henne eller om jag ska avvakta och försöka att inte vara för pushig eller vad? Jag skulle uppskatta lite tips oerhört mycket för jag är helt lost.

Sammanfattning:
En tjej jag gillar väldigt mycket som jag tror/trodde hon gillade mig lika mycket skriver aldrig längre till mig och svarar knappt på mina sms.

Spana också in:

nittietta:

Kanske jag gick för fort? Det var jag som initierade kyssandet men hon sa liksom inte ifrån.


tror hon eg ville men i efterhand tänker "vad tusan höll jag på med, jag gillar honom ju inte ens på det sättet längre" typ. Kanske gick för snabbt, men det behöver itne du lägga skuld på dig själv för. Det är lika mycket hennes ansvar som ditt.