Forumet - En tjej som känns den rätta för mig!

En tjej som känns den rätta för mig!

934 0 10
Hej allihopa nu är det så här att jag är lite sugen på en, Som jag har snackat med i en vecka (låter lite konstigt att säga det bara när man har snackats i en vecka) Vi har redan träffats en gång men jag hade några kompisar med mig och hon hade några med sig med, så det blev väldigt stelt och vi pratade inte så mycket med varandra. Men nu snackar vi dagligen och vi även snackar i telefon på kvällarna osv. Nu kommer vi till nästa steg. Ska jag fortsätta snacka med henne i några månader innan man är med varandra själva? Har ingen aning för jag har aldrig haft ett förhållande så vet ej, några tips? 

randomsnubbe2: Hej allihopa nu är det så här att jag är lite sugen på en, Som jag har snackat med i en vecka (låter lite konstigt att säga det bara när man har snackats i en vecka) Vi har redan träffats en gång men jag hade några kompisar med mig och hon hade några med sig med, så det blev väldigt stelt och vi pratade inte så mycket med varandra. Men nu snackar vi dagligen och vi även snackar i telefon på kvällarna osv. Nu kommer vi till nästa steg. Ska jag fortsätta snacka med henne i några månader innan man är med varandra själva? Har ingen aning för jag har aldrig haft ett förhållande så vet ej, några tips? 
Hej! Jag hoppas det blir något mellan er två. Jag har själv varit i två förhållanden, de bodde längre bort tyvärr. Det blev bara långdistansförhållanden. Några tips tilll dig:

1.Stressa dig inte in i ett förhållande. Ta din tid och lär känna personen, så de inte kommer sig att de är någon helt "annan".

2.Ha inte för många förväntningar! Det är inte bra att förväntar dig för mycket av någon annan eftersom det kan bli att man blir besviken. (Detta har hänt mig).

3.Var dig själv! Var dig själv så att personen kan älska/gilla dig för en du är. Om du ska inte behöva ändra på dig och leva upp till förväntningar, då har du nog inte hitta den "rätta".

4.Försök att acceptera den andra. Ingen är "perfekt" och alla ser på saker och ting olika, försöka att se från deras perspektiv. Detta kan leda till att man dömmer mindre och har mer förståelse.

5.Älska dig själv! Hur ska man kunna älska någon om man inte älskar sig själv? Hur ska man kunna ge kärlek om man inte har det inom sig?

6.Vet att alla uttrycker kärlek annorlunda. Alla visar inte kärlek på det sättet du gör det, men detta betyder inte att de inte älskar dig.

Det var allt från mig! Lycka till med kärleken //Stella :)

Spana också in: