Forumet - EN TRÅD FÖR DIG SOM RÖKER

EN TRÅD FÖR DIG SOM RÖKER

2071 2 104

Hej!!!! Alla RÖKARE. Här kan vi prata om allt som har med tobak att göra. Jag undrar varför ni började röka från första början? Hur länge ni rökt? Om ni känner er äckliga ibland, eller om det aldrig varit jobbig att vara en rökare? Är ni snåla med era cigaretter, eller generösa och bjuder folk hej och vilt? Berätta allt!!

Spana också in:

Började röka för att lindra halsen efter för mycket skrikande i hockeyklacken.

Har rökt i tre till fem år beroende på hur man räknar.

Det är jobbigt att vara rökare när man sitter på föreläsningar om hur lungan fungerar. Annars är det rätt lungt (höhö).

Självfallet bjuder jag, cigaretter bör cirkulera i en utopisk gåvoekonomi.


Satrid:


Men alltså om man har så lite pengar som jag har? Känner mig dum som snålar med cigaretterna. Men vet ej, bjuder på öl och allt annat möjligt.... men cigaretterna... bjuder ju lätt folk jag känner, men främlingarna just. Hmm

Har inte heller så mycket pengar. Men bjuder (även främlingar) för jag vet att jag får om jag tigger från andra. Tycker det är fint att uppmuntra den typen av cirkulation!

Satrid:


Men alltså om man har så lite pengar som jag har? Känner mig dum som snålar med cigaretterna. Men vet ej, bjuder på öl och allt annat möjligt.... men cigaretterna... bjuder ju lätt folk jag känner, men främlingarna just. Hmm
Jag tänker att jag bjuder en gång så bjuder någon annan mig annan gång och så funkar det allt som ofta. Men vet ju hur jävla mycket man kan om inte behöva så iaf vilja ha en cigarett i vissa lägen.

dazed: Jag tänker att jag bjuder en gång så bjuder någon annan mig annan gång och så funkar det allt som ofta. Men vet ju hur jävla mycket man kan om inte behöva så iaf vilja ha en cigarett i vissa lägen


ditt bästa jag: bjuder alla blir alltid bjuden tillbaks och även om jag inte är rik så känns d bättre, mina pengar är inte bara mina elr något
Nästa gång någon frågar ska jag  bjuda!!! Om dem frågar trevligt, det är väl en bra deal?? Alltså jag bjuder ju hmm 60% av fallen bortsett från tiggare och hemlösa som jag alltid bjuder. Men är dem trevliga så bjuder jag då, hm... känns inte bra dela med mig ifall dem är sura!!!! Fast dem kanske är sura för att dem ej fått röka och alla sagt nej... också skänker jag en av mina gyllene cigg och då blir dem glada. Hmm... men tänk om dem inte blir glada och fortfarande går där ifrån sura.... hmm, vill ju vara säker på att dem blir glada? Förstår ni??? Fast kanske ska jag sluta tänka på andra, och bara känna glädje av att ge bort en själv. Typ skit samma om de blir glada eller ej. Jag blir glad av att ge dem en.

Istechetvåpunktnoll:
...exakt detta!

Att gå ut till sin egna oas efter en tråkig lektion, en jobbig omgång i fifa karriärläge eller i halvtid där Arsenal ligger under. Då är det alltid skönt att ta en go' en och bara slappna av.
Så sant, så sant. I mitt fall behövs det kanske mest om det är en period kvar och Leksand leder, då känns segern oftast avlägsnare än vid X eller underläge med nåt mål.

Istechetvåpunktnoll: Tycker förövrigt att i vårt kalla norden där man generellt sätt är allmänt otrevlig så lyser det alltid upp tillvaron att få bjuda en främling på cigg.
Precis, vill tro att rökare är lite mer öppna människor än genomsnittet. Vi vet att vår tid är extra kort och försöker hantera det.