Forumet - En tråd om Sverigedemokraterna - utan immigrationspolitik

En tråd om Sverigedemokraterna - utan immigrationspolitik

6213 0 180
Jag upplever att  varje gång man vill ifrågasätta eller diskutera Sverigedemokraterna oundvikligen trillar in på deras kärnfråga, det vill säga invandringen, för att sedan bli djupt inbegripen i sifferleken, vilket gör att alla försök till att faktiskt dryfta deras politik, annat än hur många immigranter som ska tillåtas och dessas leverne, slutar i en misslyckad besvikelse. Detta är sålunda en tråd där alla andra frågor än den explicita invandringspolitiken berörs och denna som sådan sålunda är så gott som bannlyst.

Diskutera.

Jag håller med SD i deras strävan om högre straffsatser när det kommer till tillgrepsbrott men speciellt våldsbrott. 
Fängelsevistelser anses som ett skämt av många kriminella. Sitta och spela Playstation och gymma.

En en släkting som arbetar på Kumla beskriver det ungefär såhär "Ett vuxendagis".

Spana också in:


Greken:
Jag håller med SD i deras strävan om högre straffsatser när det kommer till tillgrepsbrott men speciellt våldsbrott. 
Fängelsevistelser anses som ett skämt av många kriminella. Sitta och spela Playstation och gymma.

En en släkting som arbetar på Kumla beskriver det ungefär såhär "Ett vuxendagis".
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hardare-tag-ger-inte-farre-brott_4383555.svd

http://polistidningen.se/2008/03/hardare-straff-leder-inte-till-lagre-brottslighet/


Om man ska uttala sig om straff så bör man åtminstone vara insatt i ämnet. Högre straff minskar ej brottsligheten, precis som dödsstraff har ökat i de områden/länder som har infört detta.

Den här dagislogiken är sjukt pinsam '' vi fixar högre straff då vågar engen göra något dumt mer hiohi ja så funkar människor!!''
Jag får ont i magen av deras abortpolitik. Speciellt när man diskuterar med (manliga) sverigedemokrater som inte förstår felet i vad de säger och verkligen tror att minskad aborträtt är för livets bästa.

Det är så himla lätt att romantisera graviditet, moderskänslor och livskapande när det inte är ens egen kropp som går igenom graviditeten och förlossningen. Det är så himla lätt att romantisera livet framför döden när det egentligen är av största respekt för livet vi ska ha fri abort - så det föds mindre oönskade barn, eller barn som hade kunnat tas hand om bättre om föräldrarna bara väntat tills de var i en mer stabil situation.

time: Jag får ont i magen av deras abortpolitik. Speciellt när man diskuterar med (manliga) sverigedemokrater som inte förstår felet i vad de säger och verkligen tror att minskad aborträtt är för livets bästa.
Visst finns det inget lustigare vita medelåldersmän som tror sig veta bäst om kvinnors kroppar? :D

time: Och sen då? När de släpps ut igen efter att ha varit i en hundra procent-best-miljö? Det funkar inte. Vi måste ha rehabilitering först och främst.
Det tycker jag också, att det skall finnas möjlighet till studier och dylikt på anstalterna. Samtidigt skall det inte vara något hotell och de intagna som är dömda för våldsbrott och sexualbrott straffas inte tillräckligt hårt. Straffsatserna för ekonomiska brott ligger för nära straffsatserna för våldsbrott.

Vissa är livsfarliga och går i princip inte att släppa ut igen, den här killen är ett exempel; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14991700.ab

Han kom hit som flykting och begick fyra våldtäktsförsök under en kväll. Nu är strafftiden slut, men det går inte att utvisa honom eftersom att Marocko vägrar ta emot honom. Han kräver att få bli frisläppt och Aftonbladet samt Röda Korset gör en snyftis av det.

Vad de inte vet är att killen är helt sinnessjuk. Han bajsar på golvet, sparkar på dörrarna, försöker ge sig på vakterna hela tiden med våld, står och runkar med byxorna neddragna framför vakterna bakom en glasdörr, kissar på dörren och golvet, kastar bajs på väggarna, skriker hela tiden. Hade han släppts ut så är det en tidsfråga innan han dödat någon eller våldtagit någon. 

"– Ja, jag vågar inte släppa ut honom. Jag vill inte ha på mitt samvete om han går ut och dödar någon, säger Sven-Åke Eriksson. Men vi fortsätter jobba med ärendet fast han inte medverkar själv, och det är ju en anledning till att han suttit så länge."

Det är på grund av sådana här galningar som höga straffsatser behövs.


kakakaka: Visst finns det inget lustigare vita medelåldersmän som tror sig veta bäst om kvinnors kroppar? :D
Fri abort och kvinnliga rättigheter är självklarheter i alla samhällen förutom de där den vita mannen är i majoritet eller?  Sover Motstånd mot fri abort är en skev åsikt, men sluta låtsas som om att det är "vita män" som står för allt sådant förtryck, det är snarare bättre i "vita protestantiska länder" när det kommer till abort- och kvinnorättigheter.

7.3 % av invandrarmännen är dessutom SD-sympatisörer, fler än befolkningen i helhet och bara några procent under de inrikes födda männens stöd. Här kommer du hitta mycket sådana åsikter.

time: Att rehabilitera någon innebär inte bara att de ska få möjlighet till utbildning. Till exempel killen du beskrev här ovanför behöver bra, stabil vård. Inte att låsas in med liktänkande.
Visst, vård kan jag köpa, kontentan är; han skall inte släppas fri förrän ansvariga (i det här fallet gränspolisen) anser att han är helt rehabiliterad och inte utgör en risk för övriga medborgare.

Fast killen i exemplet ovan skall inte vårdas i Sverige, han skall utvisas, vilket han även är dömd till. Tio års utvisning har tingsrätten bestämt och då skall han inte sitta i svenska vårdinstitutioner och kosta pengar.

Correh: Jag pratade inte om innehållet, sidan du länkade till drivs till största dels av expo-anhängare.
Vem som driver den är inte relevant, det förändrar inte innehållet som till stor del består av SD:s egna uttalanden. Dina försök till ursäkter misslyckas.

Correh: Sluta spela dum.
Man kanske måste spela dum för att kunna kommunicera med dig?