Forumet - en vän till mig har något att berätta för er

en vän till mig har något att berätta för er

1138 1 20

Spana också in:

mopsen:

det vet vad jag kommer säga... 22? lite försent.

vi fattar. du HAR kpmåisar, även då ingen tror det


hög?

Outro:

Har kollat på hela videon och tyckte det var supertrevligt, och dessutom endast till UM och allt [blush] Ser fram emot mer och hälsar Bobbo välkommen!


mhm. personlig marknadsföring är framtiden. jag gillar lite att jag är i en position att banka på någons dörr mitt i natten på en onsdag, helt från ingenstans, säga åt denne att vi ska spela in något, gå tre meter och leta upp någon som har en kamera, och sen göra det. och sen posta det. folk borde göra det oftare.
Leijonsparf:

jag gillar lite att jag är i en position att banka på någons dörr mitt i natten på en onsdag, helt från ingenstans, säga åt denne att vi ska spela in något, gå tre meter och leta upp någon som har en kamera, och sen göra det. och sen posta det. folk borde göra det oftare.


Ja! Jag tycker att det var ett fint initiativ. [smile] Önskar att jag var lite mer så, eller snarare att jag hade nära och bekanta som var mer så. Och att, ja, mer folk i allmänhet borde göra så, som du sa. Världen vore lite roligare då!
Bobbo:

Pretto vet jag inte, har i och för sig inte någon erfarenhet av siten så, jag kan ha fel.
Jag litar nog helt enkelt på min marknadsföringsansvarige. [bigsmile]


nu får du det att låta som att jag uppmanade dig att registrera dig, så var det ju inte. jag tvår mina händer. men det är förmodligen en bra grej om man är vaken på cp-tider.