Forumet - Energi Dryck och shit

Energi Dryck och shit

282 0 21
Första tråd
så igår (fredag)åkte jag till ica för att köpa en energi dryck till Gårn som fritidsgård vetni.Då träffade jag 2 tjejer som jag inte har träffat på ett halv år vi snackade sen åkte vi till gårn tillsammans.när vi kom fram så gick vi till ''fat boy'' rummet där det finns säckar med namnet fat boy som är ass sköna.jag har druckit min energi dryck en av tjejerna ville inte ha så mycke så jag fick den då hade jag druckit typ 0.93 cl energi dryck sen kom några andra kompisar dom gick efter ett tag.då körde vi SKP (barnsligt va)dom frågar om jag har magrutor när jag tar sanning jag säger ja jag har 6 pack .ena tjejen är helt vild i magrutor och vill se (hon är också mitt ex från ungefär 1.5 år tillbaka).
vi kör vidare jag tar konka hennes kompis säger att jag ska ta på mitt ex tutte och jag är så jävla feg bland tjejer .jag går fram och säger att hon får leda min hand för jag vågar inte osv .sen tar mitt ex konka då säger hennes kompis att hon skulle ta på min kuk jag som är så jävla feg darrar från det some hände med hennes bröst
hon gick bara fram och gjorde det.sen slutade vi kö och bara snackade dom ville se mina magrutor jag sa att dom känna utanför för igen jag är feg som fan .sen händer det typ inte nå mer intressant mina kompisar kommer och sen kör vi skp igen men inget roligt händer.

Men det jag vill veta är hur jag ska fortsätta med mitt ex
ska jag bara sluta eftersom vi har redan varit tillsammans
eller ska jag fortsätta med henne?jag suger med förhållande och såna saker

Spana också in:

elverpigen:självklart vi gör det varenda kväll vad tror du?
S3ON:inte vet jag men kan du inte tänka lite ''What If''?

Något seriöst svar skulle hjälpa på denna fråga under

Men det jag vill veta är hur jag ska fortsätta med mitt ex
ska jag bara sluta eftersom vi har redan varit tillsammans
eller ska jag fortsätta med henne?jag suger med förhållande och såna saker
NekoTipcat:

ganska bra på vad heter det ''hålla sig'' men det kanske ändras för första gång man gör det?skulle va pinsamt att gå och köpa kondom på ica elle mak


Det är inte pinsamt. Det tror man bara när man är ung. De som säljer bryr sig inte ett dugg om du köper kondomer eller tuggummi. Du är knappast ensam om att köpa sådant heller. Det är det väl dessutom värt för att få sexa, kan jag tycka.