Forumet - energidrycker

energidrycker

585 0 7
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ibland kanske du inte får samma kick som du vill. Kroppen kan ha byggt upp en tolerans för ämnet vid hög konsumption under en längre tid. Det sammma gäller t.ex kaffe. Har själv upplevt ibland att jag blir trött av att dricka kaffe eftersom jag får inte samma effekt som jag brukar. 
Drick inte mer bara, vänta lite och se om effekten kickar in. Ev. undersök varför du är så trött. Ibland är man så trött pga. olika orsaker att ingen energidryck kan riktigt påverka det.

Spana också in:

Förutom att effekten av energidrycker ebbar ut mer och mer med tiden så är det så att energidrycker precis som socker kan göra dig trött tillslut. socker är precis som energidrycker ett snabbt sätt att få energi. Inte ett permanent sätt. När effekten avtar blir du ännu tröttare. Om du vill vara pigg och alert på dagarna är mitt råd: ät bra kost, rör på dig, och sov om nätterna.

Det är inte det minsta konstigt. 
Finns anledningar till att en av ledarna för gymnasie programmet jag ska gå på säger att om man håller på med energi drycker så behöver man inte sätta sin fot där ens. Borde betyda något.