Forumet - Enformigt...

Enformigt...

750 0 35
Alla singelkillar lär väl kommentera "omg du får ju ligga, varför klagaru" men det blir sjukt enformigt med missionären och ridande. Första gången vi hade sex frågade jag om vi kunde köra doggy, det slutade med pinsam tystnad så jag utgår ifrån att hon inte kan några ställningar, jag letade upp en länk fråne existenz med 101 ställningar, ska man bara dra iväg den till henne på MSN "lär dig nått kvinna" eller är det mitt jobb som kille att vara någon slags instruktör?

Seriösa OCH oseriösa svar uppskattas, ett gott skratt förlänger livet... :)

Spana också in:

Men ofta man frågar: "Kan vi köra doggy"

Man börjar ju med missionären eller nån annan liggande ställning som verkar lämplig sen bänder man bara kvinnan till önskad position efter några minuter.

Eller drar ut tasken och säger: "Ställ det på alla fyra". Om man visar att man räknar med att hon kommer göra det så gör hon det och det blir ingen pinsam tystnad.

Om hon motförmodan vägrar pga sjukt stor och otorkad röv så slumpar man bara annan ställning och diskuterar saken efter [no-no]
Renesmee:

ne fyfan. om man nu ska se ena parten som ett objekt så hade jag inte vänt på steken igen. hade tagit mitt pick och pack och gått hem! med bestämda steg.


Vem har sagt att man ska se nån som objekt [tard]
Man måste ju ge och ta för att det ska funka. Sen får man givetvis ge lite utrymme till den andra partnern också om hon nu skulle vilja piska eller nått.