Forumet - ENGELSKA B NATIONELLA

ENGELSKA B NATIONELLA

4021 0 56
Jag gillar inte häftet som vi ska läsa om manligt och kvinnligt i år. Kommer jag behöva skriva en uppsats när jag upplevt nå jävla.. diskriminering eller vaadååå.

Ämnet är inte ens intressant då man aldrig riktigt kommer fram till vad man egentligen tycker, utan sitter och säger emot sig själv.

Har ni läst häftet? Ska alla Eng B:or göra samma? Vad tror ni att ni tycker om kvinnligt/manligt?

pusso kram [bigcheers]

Spana också in:

chokla:

Jag fattar inte heller vad man ska skriva, typ...är hon mer än 10 meter från spisen har hon rymt eller så. Alla skillnader och tankar är så uppenbara att alla skriver samma sak, kul.


Haha what.. Jag har läst häftet, kommer inte ihåg det där.
Ja, det är lame.. + att vi håller på med realismen på svenskan just nu och då är det massa revolutioner och kvinnligt/manligt här med...

Jag är nog mest nyfiken på vadfan de kommer hitta på :s om det är typ nåt jävla minnestest där man ska svara på frågor utan häftet ._. (Det tror jag inte... men vad kan det vara lixom "varför tror du att det är så" DÖ)

Skentrevlig:

obbigt att vi ska göra dagen efter en studentskiva [zzz]


Åh, fan va drygt hah
ohYEA_:

Har ni läst häftet?


Nej, men nu påminde du mig, ska läsa strax

ohYEA_:

Ska alla Eng B:or göra samma?


Det är väl nationellt prov?

ohYEA_:

Vad tror ni att ni tycker om kvinnligt/manligt?


Åsikterna man har är bara en del av helheten. Struktur är väldigt viktigt, i alla fall om man frågar min lärare. Vi har fått öva en del på det nu den senaste tiden. Det kanske vore något att se över, ni som inte redan gjort det...
NEMO:

NEMO
sön 19 apr 2009 00:44


har man np varje år på gymnasiet? vilka kurser har man det i om man ska gå nv? och vilka omj ska gå sp? sry men jag är rädd för np det är jätteläskigt, speciellt när man riskerar att få ig i precis allt =)


jag går NV och man har typ NP i matte A, C, D men i B tror jag men jag vet inte går 1:a åre,t sen så har man i Engelska A & B, Fysik och språk om man har valt det
NEMO:

har man np varje år på gymnasiet?


i slutet på varje kurs som man har np i. Fast går man nv så har man nationella för både matte a och b på våren, man gör matte a på hösten och b på våren, men matte a kan man lixom, om man går nv, så det är inga problem.

NEMO:

vilka kurser har man det i om man ska gå nv? och vilka omj ska gå sp?


All matte och fysik och svenska och engelska. Sen får typ övriga språklärare välja till det om de tycker det. Franskaeleverna på vår skola har np men inte vi som läser spanska. Biologi och estetiska kurser och samhällskunskap och historia och sånt har man inte np i. Däremot har många en större uppgift mot slutet där man kan använda alla kunskaper man fått. Vi hade så i både psykologi och rättskunskap.