Forumet - ENGLAND - SVERIGE

ENGLAND - SVERIGE

157 0 22

Spana också in:

att hämta upp ett 3-0 underläge är inte enkelt, och det krävs jävligt mycket psyke. Imponerade av dessa ungtuppar att lyckas med detta. De lyckades nästan upprepa liverpools fantastiska vändning i CL finalen 2005, men bara nästan.

Fotboll är bra orättvist ibland. Nästa gång kanske turen är på våran sida istället.
passaro:

Englands a-lag är flera grader bättre än deras egna U21-lag.


brukar försöka ta mig ur meningslösa diskussioner så fort jag kan men sa du inte att Berg, som var bäst i U21 laget inte platsade i herrlandslaget vilket gör att man kan dra slutsatsen att du anser att Sveriges herrar är bättre än Sveriges U21 lag vilket gör att det visst går att jämföra de svenska lagens prestationer på de olika nivåerna?
Vattuman:

De lyckades nästan upprepa liverpools fantastiska vändning i CL finalen 2005, men bara nästan.


Inte ens jämförbart

både Milan och Liverpool har (hade) bättre spelare än sveriges u21 på varje position.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Ire_:

Sveriges herrar är bättre än Sveriges U21 lag vilket gör att det visst går att jämföra de svenska lagens prestationer på de olika nivåerna?


Nej? De spelar ju på helt olika nivå.
passaro:

Inte ens jämförbart

både Milan och Liverpool har (hade) bättre spelare än sveriges u21 på varje position


Nu handlar det inte om att ha världspelare på varje position. Nu handlar det om att hamna i ett kraftigt underläge och att lyckas vända på detta, vilket sverige gjorde magnifikt!
Självklart inte, dock väldigt bra iallafall. A-landslaget har så fruktansvärt mkt att lära sig från U-21. Jävla sorgligt att se hur A-laget lirar. Nu sitter jag och väntar på att Lars Lagerbäck ska få sparken för alltid och att dessa u-21 lirare växer till sig lite. Ojoj, sverige har en fin framtid!