Forumet - Englas mamma gör det igen

Englas mamma gör det igen

2025 0 90
Nu kritiserar hon kriminalvården för att Anders Eklund tillåts ha en flickvän samt skriver brev till kvinnan och ber henne bryta kontakten med AE.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5520349.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5523340.ab

"Jag kan inte bli riktigt arg på dig för jag förstår att du har någon störning som du inte kan styra över. Men någonstans så tror jag att du kan ana att något är väldigt fel när du väljer att ha kontakt med denna hemska och farliga man, jag antar att du själv kan lista ut var problemet finns."

Senast jag kollade har hon varken träffat kvinnan i fråga eller innehaft någon som helst utbildning i psykiatri, så vad ger henne rätten att uttala sig sådär? Vem tror hon att hon är egentligen?
Jennie_K:

Ja men det måste det väl va om man dejtar en barnamördare när man själv har en dotter i ungefär samma ålder som Engla


Vi vet inte vad den här kvinnan ser hos AE. Tror inte direkt hon har valt att bli kär i honom, men nu har hon uppenbarligen blivit det och kärlek är inget man kan styra över, så vem är då Englas morsa att sätta sig över det?

Spana också in:

Maj Lis Lööw:

Vi vet inte vad den här kvinnan ser hos AE.


Nej, det kan man undra. Hon tänder väl på att han är lite farlig, fast han ser ju varken farlig lr lite lurigt intelligent ut, mest fet och trög. Så vad mer, kanske tanken av hans kuk i Englas mus.
Hon vet ju om det, så hon måste väl gilla det på nåt sett.
Maj Lis Lööw:

Tror inte direkt hon har valt att bli kär i honom, men nu har hon uppenbarligen blivit det och kärlek är inget man kan styra över,


Nej man får väl göra vad man vill, tyckte mer synd om hennes barn. Vem är din mammas nya kille? Trevligt revligt
Fast iof dom kanske aldrig behöver träffas.
Jag gillar inte henne. Den där reklamen hon hade i tidningen, där hon bad folk att skänka pengar (och såklart en bild på lilla engla[party]), är sjuk[no-no].

Om det är någon som är sjuk, så är det nog mamman. Det är lite skumt att sända sin dotter begravning på svt. Mediahora.
Jag har en teori om att hon lejde Eklund så att hon skulle få uppmärksamhet och pengar.

Edit:
Det sticker i ögonen på oss anhöriga att han överhuvudtaget kunnat ha kontakt med folk utanför anstalten. Kriminalvården borde ha ett ansvar för att den här typen av män inte ska kunna manipulera de här kvinnorna, säger Carina Höglund.

I sina ansökningar om besök har Anders Eklund hänvisat till att kontakt med utomstående är en viktig del

i hans rehabilitering. Ett argument som Carina Höglund inte köper.

– Som jag ser det ska han aldrig mer ut i samhället och behöver inte den sortens rehabilitering, säger hon.


Ah, jo. För isolering resten av livet löser alla problem? [party]
http://englasmamma.blogspot.com/

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


"I kväll så ringde kvinnan som har kontakt med AE upp mig, Vi hade ett bra och givande samtal som jag inte kommer att delge er om, för jag hoppas att hon ska kunna hitta hem till sig själv och förstå sin situation och sig själv bättre och kunna ta ansvar för den. Hon är värd en chans att få ett bra liv utan inblandning av män som dödar o våldtar.
Ärligt talat så skiter jag fullständigt i AE och hoppas att han får ruttna ensam i helvetet!Men det är inte därför jag bryr mig, det viktigaste i detta är att dessa kvinnor får det stöd som dom behöver helst genom kriminalvården och att kriminalvården slutar att stödja kvinnor in i detta. "

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jag tycker inte att hennes beteende gör det okej att trakassera henne.
Även jag hade tyckt det var intressant att komma Eklund nära och intervjua honom i hemlighet. Tänk vilka pengar att tjäna. Nä, jag tar nog tyskan istället. Hon verkar snyggare. Någon som har adressen till henne?

Englas mamma kan man väl inte säga så mycket om. Hon har fått en knäpp för resten av livet, och Aftonbladet gör allt vad de kan för att mjölka henne. Undrar varför vi inte får höra från syskon och fader...
Lallaren från Ibiza:

Det vet du, du känner nämligen henne och har full koll på hennes känsloliv


haha så jävla ägd han blev. totalt


hade nog gjort samma sak om en gubbe mördat mitt barn och sen börjat dejta en tjej som har ett barn i samma ålder. tror att om mamman fått välja att få tillbaka sin dotter eller varit med i tidningarna som englas morsa så tror jag valet är rätt klart.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Nintendo:

Ah, jo. För isolering resten av livet löser alla problem? [party]


är fan bättre det än att dom finns ute i samhället.