Forumet - ennie och isolatråden

ennie och isolatråden

2557 2 72

Spana också in:


isola: Tack vad fint. Ni andra kan fortsätta att skälla på någon som uppenbarligen mår väldigt dåligt och har misstolkat något/och/ellerblivit illa behandlad.

och du kan fortsätta att bekräfta hennes vanföreställningar och använda henne som spelpjäs i din agenda mot mig istället för att kännas vid fallets komplexitet och erbjuda genuin empati.

Mina goda vänner.

vad den nya cirkeln talar om är just detta, i den här tråden har Ennie 2 olika fiender.. 

1. De som vill framföra en lösning och därigenom bli beundrade, vilket ytterligare tömmer den energin som finns tillgänglig för henne.

Dessa människor finner sig smått glada när de får reda på att Ennie har problem, något liknande en en vuxen som blir smått glad när ett barn gråter för där finns ett vakuum där man kan kliva in, trösta och därigenom bli tilldelad energi.

Detta är spelet vi alla tagit del av.

2. De människor som tar tillfället i akt att trycka ned människan, förminska dess problem för att själva inte bli rånade på uppmärksamhet och energi, den begränsade energin som finns för dessa är dem väldigt kär.

Hon har dock en vän i det här.

Det är målarblocket, den kompanjon som varit närvarande med oändligt med energi, detta block tilltalar Ennies hjärta och uppmanar henne att låtas tas över av kreativitetens energier, detta block fyller Ennie från topp till tå av helande kraft bortom den inre cirkelns ignoranta gränser. 

i en sådan värld finner hon sig med utrymme nog att andas, detta uttrymmet tilldelas henne inte av förbarmande inte heller tilldelas den av hatennie:

du har varit väldigt otrevlig och sagt olika personangrepp till mig och också till andra här på forumet. du har själv heller ingen självinsikt.

du har langat invektiv på mig ungefär tio gånger oftare än vad jag har på dig.


ang. andra på forumet aka isola: hon argumenterar genom att säga "så tycker du bara för att du är knarkare". jag presenterar giltiga - hållbara och relevanta - argument för min sak men kryddar med något mer neutralt och diffust personangrepp, typ "äckliga jävla fitta". det är helt ojämförbara saker. det ena är dålig debattstil och bristande intellektuell heder, det andra är uppriktighet och grov jargong.

Lee: Mina goda vänner.vad den nya cirkeln talar om är just detta, i den här tråden har Ennie 2 olika fiender.. 1. De som vill framföra en lösning och därigenom bli beundrade, vilket ytterligare tömmer den energin som finns tillgänglig för henne.Dessa människor finner sig smått glada när de får reda på att Ennie har problem, något liknande en en vuxen som blir smått glad när ett barn gråter för där finns ett vakuum där man kan kliva in, trösta och därigenom bli tilldelad energi.Detta är spelet vi alla tagit del av.2. De människor som tar tillfället i akt att trycka ned människan, förminska dess problem för att själva inte bli rånade på uppmärksamhet och energi, den begränsade energin som finns för dessa är dem väldigt kär.Hon har dock en vän i det här.Det är målarblocket, den kompanjon som varit närvarande med oändligt med energi, detta block tilltalar Ennies hjärta och uppmanar henne att låtas tas över av kreativitetens energier, detta block fyller Ennie från topp till tå av helande kraft bortom den inre cirkelns ignoranta gränser. i en sådan värld finner hon sig med utrymme nog att andas, detta uttrymmet tilldelas henne inte av förbarmande inte heller tilldelas den av hat

Hjärta

isola: Och därför ska man utgå ifrån att hon är helt borta och har valt någon på måfå att trakassera? Att hon beter sig illa är det ingen som motsatt sig, men att skälla på henne hjälper uppenbarligen inte.


Du får gärna citera alla mina sådana gånger, dock tvivlar jag på att du kommer att hitta en enda i hbtqs klass eller antal någonstans. Men du är såklart fri att använda din kväll till att läsa isolainlägg.
Nej, man får anta att hon förstås har en anledning, men att angripa någon utifrån principen "ingen rök utan eld" är så rättsosäkert det kan bli.

Nej, det tänker jag inte, men du har ett smärre rekord här i olika varianter av härskartekniker, framförallt förminskning. Detta tänker jag hävda utan att backa upp det genom att leta reda på exempel både du, jag och alla andra här vet finns.