Forumet - ensam

ensam

612 0 28
jag är så förbaskad ledsen och trött på att vara ensam. Jag vill ha några vänner som man umgås och prata med dygnet runt, men det håller bara i några jämna mellanrum, efter en månad/månader så är det slut på det. Jag har försökt vara social,pratglad och seriös men det verkar inte dem ta det på allvar?
Känns väldigt tomt att hålla i sig allt som vill egentligen ut när man inte har några vänner.. Jag har en pojkvän som stöder mig men vill gärna ha vänner som man kan prata med och inte slutar efter nån månad.. [chocked]
p.s jag vill inte ha några tips att gå till bup eller nått liknade [n]
Om du är 16 har du väl nyss börjat gymnasiet och alltså fått en ny klass? Våga prata med dem du känner dig lite tveksam till om du skulle trivas med också, många gånger visar det sig att de är riktigt fina människor och att man har mer gemensamt än man först trodde.

Du kan ju också gå med i någon förening,anmäla dig till någon kurs, gå på spelningar och sådana saker.

Något som för mig många gånger leder till att jag tröttnar på folk och slutar umgås med dem är om vi umgås allt för intensivt. Försök klura ut vad det är som gör att du slutar umgås med människor efter ett tag och gör något åt det. Själv behöver jag tid för mig själv rätt mycket och har behövt lära mig själv att inte alltid vara alla till lags och svara ja på alla deras förslag - att ibland säga nej och säga att jag helt enkelt inte har lust eller orkar är något i alla fall jag behöver.

Spana också in:

IWantALongName:

ag har en pojkvän som stöder mig men vill gärna ha vänner som man kan prata med och inte slutar efter nån månad.


Jag har samma problem som dig. Har en pojkvän som verkligen finns där, stöttar och allt, men de är på distans så. Jag vet inte riktigt hur man ska göra.. har haft vänner, men de har visat sig vara riktiga svin nu, de är verkligen jätte jobbigt, är deppig hela dagarna, i skolan är jag ensam. Hoppas du hittar vänner snart tjejen <3 ingen ska behöva vara ensam. [smile]