Forumet - Ensam eller något

Ensam eller något

330 0 6
Rätt flummig rubrik jag vet, men hear me out.
Har ett gäng riktigt sköna polare som jag försöker umgås med så ofta som möjligt. Men de kan inte alltid, ibland gör de saker utan mig också. Vilket jag förstår, man kan ju inte alltid vara med- vill ge lite space också. Men trots att jag ändå har bra vänner osv så känns det som att jag är en statist i vissa människors liv.
En statist som strävar efter en huvudroll, men som på något sätt misslyckas. När jag var yngre hade jag inte särskilt mycket vänner alls, men nu har jag ju kontakt med jättemånga via sociala medier, men det känns bara som att vissa vänner inte "är där".
Vet inte om detta är något temporärt bara, men jag försöker fylla ut känslorna med att skriva saker eller lyssna på musik. Annars brukar jag också spela med mina polare väldigt ofta.
Vad borde jag göra? Vill fördjupa relationer med vissa människor. Men man kan ju inte vara allt och allas vän, såklart.
Rikta dig in på några vänner och lär känna dem bättre. Se vilka det är som nappar och träffa dem. Fråga om man ska göra något. Ibland kan man ju prata på discord, skype eller nått och lära känna varandra bättre sen kan det vara bra att träffas fysiskt också.
Det är ingen idé att försöka träffa alla, precis som du känner. Är det någon som vill träffa dig så träffa den personen isf. Vissa människor är inte så bra vänner, därför måste man välja vilka man ska umgås med om man ska ha bra vänner.

Spana också in: