Forumet - Ensam och förvirrad.

Ensam och förvirrad.

274 1 2
Hej allihopa där ute, är helt ny här och vet inte riktigt hur det fungerar. Men anledningen till att jag kom hit här var för att jag behöver någon jag kan prata med som jag inte känner. Det är såhär att jag har precis slutat nian och ska börja gymnasiet. Jag har aldrig haft problem med vänner och det sociala livet. Har ju gått med ett gäng sen dagis och vi skiljdes åt nu, och jag kommer inte träffa dom nu efteråt.
Jag har haft en kompis som jag var otroligt nära från mitten av sjuan till mitten av nian. Henne kunde jag prata om allt om, verkligen. Men hon var kort sagt ingen bra vän och jag var tvungen att avsluta vänskapen med henne, för mitt eget bästa. Hade också en väldigt bra vän som jag umgicks med hela tiden i skolan, inte alls på fritiden men vi var som klistrade på varandra i skolan. Nu när vi inte ska gå i samma klass till hösten har vi försökt träffas utanför skolan nu på sommaren. Det känns dock som om det bara är jag som frågar om vi ska hitta på saker. Visst det är roligt och lättsamt när vi väl umgås och det verkar inte som om hon inte vill umgås med mig när vi väl är med varandra. Men hon frågar ju aldrig mig? Har ju vänner, men inga jag umgås med. Har en bästa kompis som tyvärr bor i Usa, vilket är lite krångligt. Har också en barndomskompis som jag umgås med 1 gång i månaden typ, inget speciellt alltså. 
Börjar märka att jag är väldigt ledsen och har lätt för att börja gråta när jag ser hur alla andra umgås med sina vänner, speciellt nu på sommaren, och jag bara sitter här hemma med mamma och lillasyster. Jag gör absolut inget om dagarna och blir bara mer och mer deprimerad över att jag inte har någon att umgås med. Min fråga till er är alltså vad ska jag ta mig till? Ska jag kämpa igenom den sista månaden och hoppas på att det finns en massa fina bra och ofalska människor på gymnasiet eller vad ska jag göra? Mår oerhört dåligt över det här och är rädd för att inte ha några vänner när man blir äldre skaffar barn osv. Att ha någon att umgås med och kunna prata med är ju viktigt. Hoppas någon av er har ork att hjälpa mig lite på traven innan hålet jag gräver blir för djupt..

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Awww Hjärta Hoppas att du kan hitta nårra att prata och hänga med här på forumet. Söt
Dock så vet jag inte vad du kan göra då du vill vara med om på sommaren men att du inte har någon att umgås med :/ Du kommer säkert att få flera vänner när du börjar skolan om någon månad. Rullar ögonen