Forumet - Epelipsi P-piller och akne

Epelipsi P-piller och akne

835 1 10
Hej jag har epelipsi och kan inte ta vilket preventivmedel som helst. Jag har också jätte svår akne och vissa preventivmedel gör aknen värre. jag har provat p-stav och det gick inte alls. jag kan inte äta nånting med hormoner eller gestagen i. Har någon samma problem eller nått tips?! Jag är i panik behov av hjälp! Jag äter Lamotrigion som epelipsi medecin.

Spana också in:

Det är jätteviktigt att du tar detta med barnmorska/gynekolog! 

Men om jag talar av egen säkerligen bristfällig kunskap, så undrar jag om du läst om kopparspiral, där blandas inga hormoner in! Annars finns även hormonspiral och p-ring, som ja, innehåller hormoner men de ska verka lokalt och inte röra sig runt i hela blodet såsom p-piller. Det finns även medicin som ska förbättra acne och även fungerar som p-piller! Det hänger då rätt mycket på varför du inte klarar av hormoner, så kolla upp allt!

Punda: Säg åt killarna att dra ut. Lärde mig precis att risken att bli gravid är ungefär lika låg som med kondom. Finska rycket har ett ofärtjänt dåligt ryckte och jag tycker det är dags att ändras på.
Men nej, sluta trolla nu punda/fkpaw! Tänk om så några enstaka är naiva och tar till detta och så sker en massa oönskade graviditeter Ledsen

PMR:
Men nej, sluta trolla nu punda/fkpaw! Tänk om så några enstaka är naiva och tar till detta och så sker en massa oönskade graviditeter Ledsen
Men det är ju sant! Graviditet med kondom ligger på 3% vs. 4% med dra ut metoden. 
17% av paren som använder sig av kondom blir gravida under ett år vs. 18% av paren som bara drar ut. 
Det där med spermier i försats är sjukt orimligt. Speciellt om killen tänker till lite när han senast kom osv. Har man självkontroll är finska rycket ett rimligt alternativ.


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2811396